Müjdat Gezen: Bunlar Mehter Marşı ile gidecek, biz İzmir Marşı ile geleceğiz

TAKİP ET

Uğur Dündar'ın sunduğu Demokrasi Arenası programına konuk olan Müjdat Gezen, AKP Mezit İlçe Başkanlığı binası önünde görev yapan polis memurunun gördüğü baskı sonrası intihar ettiği haberi üzerine, 'Geldikleri gibi giderler, bunlar da Mehter Marşı ile gidecek, biz de İzmir Marşı ile gezeriz inşallah" yorumunda bulundu. 

Uğur Dündar'ın sunduğu ve TELE 1 ekranlarında yayınlanan Demokrasi Arenası programının bu haftaki konuğu Müjdat Gezen oldu. Sanat hayatının 61. yılını kutlayan Gezen'in meslek anıları anlattığı programda, dün basına yansıyan polis memuru Nagihan Ekiz'in intihar haberi gündeme geldi.

"EMNİYETTE İNTİHAR EDEN EDENE"
Mersin'de AK Parti Mezitli ilçe binasında rahatsızlanan arkadaşının yerine görev yapan polis memuru Nagihan Ekiz'in gördüğü baskı sonucu intihar ettiği haberi karşısında etkilendiğini anlatan Uğur Dündar, "65 yıl önce 'sürün bu polisi' diyen zihniyette 65 yıl sonra hiçbir değişiklik yok. 'Sürün bu polisi' söylemi bugün de geçerli. O nedenle intihar eden edene emniyet teşkilatında ve bunlar açıklanmıyor. Bu kadar da sahipsiz bu polis teşkilatı. Çok acıdım bu polis memuru kardeşimizin ölümüne" ifadelerini kullandı.

"MEHTER MARŞI İLE GİDECEKLER, İZMİR MARŞI İLE GEZECEĞİZ"
Müjdat Gezen ise Uğur Dündar'a, "Bugün yarın öyle bir şey olacak ki, Mustafa Kemal hep doğruyu söylemiştir. 'Geldikleri gibi giderler, bunlar da Mehter Marşı ile gidecek, biz de İzmir Marşı ile gezeriz inşallah" yanıtını verdi.

Polis memuru Nagihan Ekiz intihar etti! Ekiz AKP ilçe başkanının hakaretine mi uğradı


 

müjdan gezen uğur dündar akp