Lütfi Elvan günler sonra ortaya çıktı! Lütfi Elvan görevden mi alınacak?

TAKİP ET

Ekonomi yönetimi konuşulmaya devam ediyor. Erdoğan'ın grup toplantısında "Bu yolda ben, faizi savunanla beraber olmam" sözlerini alkışlamamasıyla dikkat çeken ve görevden alınacağı iddia edilen Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan, günler sonra ortaya çıktı.

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, TBMM'deki grup toplantısında isim vermeden eleştirdiği Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan günler sonra ortaya çıktı.

Faize yönelik konuşan Erdoğan, açıklaması sırasında üstü kapalı Lütfi Elvan'ı hedef almıştı. Erdoğan, "Bu mücadelede beraber yürüdüğümüz arkadaşlarımızdan faizi savunanlar, kusura bakmasınlar. Bu yolda ben, faizi savunanla beraber olamam, olmam" demişti.

Kulis: Kabine değişiyor, işte yeni kabine: Erişah Arıcan, Mehmet Muş, Nureddin Nebati...


Erdoğan'ın bu sözlerini Meclis'te bulunan tüm AKP'li vekiller alkışlarken, Lütfi Elvan'ın alkışlamadığı görülmüştü.  Ayrıca Elvan, grup toplantısı sonunda Meclis'ten en önce ayrılan isim olmuştu. Faiz geriliminin ardından Erdoğan'ın, ekonomi kurmaylarında değişikliğe gideceği ve Lütfi Elvan'ı görevden alacağı iddia edildi.

Lütfi Elvan istifa mı edecek? Lütfi Elvan, Erdoğan'ı alkışlamadı


GÜNLER SONRA ORTAYA ÇIKTI
Bu gelişmelerin ardından günlerdir paylaşım yapmayan Bakan Elvan'ın, Erdoğan'ın kabine toplantısı sonrası millete sesleniş konuşmasını kendi Twitter hesabından paylaşması dikkat çekti.

 

lütfi elvan hazine ve maliye bakan dolar ekonomi faiz erdoğan