Leman Sam'ın sosyal medya paylaşımı ortalığı karıştırdı: Soysuz Araplar...

TAKİP ET

Şarkıcı Leman Sam'ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ortalığı karıştırdı. Sam'ın paylaşımda "Soysuz Araplar" ifadelerini kullanmasına ekonomist Özgür Demirtaş tepki gösterdi.

İstanbul Başakşehir’de bilinçli olarak arabasını köpeklerin üzerine süren ve bir köpeğin feci şekilde ölmesine neden olan Katar uyruklu şahsa tepki gösteren Leman Sam sosyal medya hesabından paylaşım yaptı.

Köpeği ezen Katarlı Abdullah Hilal yeniden gözaltına alındı, tutuklandı


"SOYSUZ ARAPLAR..."
Sam paylaşımında “Yıllar önce bu soysuz araplara tepkili olduğum içi uzun süreli lince maruz kalmıştım, şimdi herkes ne mal olduklarını anladı. Daha bunlar iyi günler, ekmeğe ortak yakında toprağa da ortak olacaklar. Bıçaklamalar, tecavüzler,sonu yağmadır bunun. Hiç şikayet etmeyin, göz göre göre geldi” ifadelerini kullandı


Sam'ın sözlerine ekonomist Özgür Demirtaş tepki gösterdi. Demirtaş, Sam'a verdiği cevapta, "Göçmen politikasını eleştirmek ayrı ve doğru Sosyo-Kültürel seviyeyi tartışmak ayrı ve doğru Sınırların yol geçen hanı olmasını eleştirmek ayrı ve doğru, Bu tip Irk ve Köken bazlı kafatasçı ırkçılık ise berbat bir şey. Sizi kınıyorum. Yazdığınızı görünce çok üzüldüm.” dedi.

leman sam katar sosyal medya arap özgür demirtaş köpek