Kripto dolandırıcısı Faruk Fatih Özer'in ağabeyi ve ablası yakalandı!

TAKİP ET

2 milyar dolarla yurt dışına kaçan Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer'in ağabeyi ve ablası gözaltına alındı. Özer'in ağabeyi ve ortağı olan Güven Özer İstanbul'da, ablası Serap Özer, Kocaeli'nde yakalandı.

Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en büyük dolandırıcılık hikayesine imza atan Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer'in ağabeyi Güven Özer ve ablası Serap Özer de yakalanarak gözatlına alındı.

2 milyar dolarla yurt dışına kaçan Faruk Fatih Özer'in hakkında yakalama kararı çıkarılan kız kardeşi Serap Özer İstanbul ve Kocaeli Emniyeti tarafından düzenlenen operasyonla Kocaeli'de yakalanarak gözaltına alındı. Özer'in ağabeyi ve aynı zamanda ortağı olan Güven Özer ise sabah saatlerinde İstanbul'da yakalandı.

Ağabey Güven Özer, sorgulanmak üzere İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Bununla birlikte aranan 78 şüpheliden 66 kişi yakalanmış oldu. Emniyet güçleri halen firari durumda olan şirketin kurucusu Faruk Fatih Özer’in de aralarında bulunduğu 12 şüphelinin yakalanması için operasyonlara devam ediyor.

KIRMIZI BÜLTEN ÇIKARILMIŞTI
Önceki gün başlatılan ve devam eden çalışmalarda onlarca şüpheli yakalanmış, şirketin kurucusu Faruk Fatih Özer hakkında Uluslararası Kriminal Polis Teşkilatı İnterpol aracılığıyla kırmızı bülten çıkarılmıştı. 

Thodex skandalı büyüyor: Binlerce üyenin kimlik bilgileri paylaşılmış!

Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer'in MHP'li Saffet Sancaklı'nın oğluyla ortak olduğu ortaya çıktı!

TGRT, programda konuk ettiği Thodex dolandırıcısının görüntülerini sildi!

Süleyman Soylu'nun yeğeni konusunda sıcak gelişmeler

Süleyman Soylu'dan Thodex'in sahibi Faruk Fatih Özer açıklaması

Süleyman Soylu'nun yeğeni Hasan Berk Işık'ın arabasıyla ilgili yeni detay ortaya çıktı!

thodex dolandırıcı kripto para faruk fatih özer yakalandı gözaltı abla