Kaş Kaymakamı Şaban Arda Yazıcı ve Mansur Yavaş'ın ayakkabısı: Biri 9 bin lira diğer 90 lira!

TAKİP ET

Koruma altındaki Patara Plajı'ndan çalınan 2 bin 168 kamyon kumla ilgili "Cumhurbaşkanı gelse zaptı tutacağım" diyen memuru görevden alan kaymakam, 9 bin liralık lüks ayakkabısı ile dikkat çekti. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın geçtiğimiz aylarda gündem olan 89 TL'lik ayakkabı giymesi ise vatandaşlardan beğeni toplamıştı.

Antalya Kaş’ta Patara Özel Çevre Koruma Bölgesi’nden çalınan 2 bin 168 kamyon kumla ilgili, "Değil bölge müdürü Sayın Cumhurbaşkanımız gelse ben bu zaptı tutacağım" diyen muhafaza memuru Umut Utku’yu ikinci kez görevden alan Kaş Kaymakamı Şaban Arda Yazıcı’ya tepkiler sürerken Kaymakam Yazıcı’nın sosyal medyadan paylaştığı fotoğraf tepkilere neden oldu. 

Patara'da çalınan kumlar için tutanak tutmak isteyen memur, ikinci kez görevden alındı!

Yazıcı, sosyal medya hesabından polis radyosunda yaptığı yayınla ilgili fotoğraflar yayınladı ve fotoğrafta 9 bin liraya yakın ayakkabısı dikkat çekti.  Gelen eleştiriler üzerine sosyal medya hesabını gizliye alan Yazıcı’nın 14 bin liralık Kaymakam maaşı aldığını biliniyor. 

MANSUR YAVAŞ 89 TL’LİK AYAKKABISI İLE GÜNDEME GELMİŞTİ 
Öte yandan Kaş Kaymakamı Yazıcı, 9 bin liraya yakın değerde ayakkabı giyerken akıllara Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın hastane ziyareti sırasında sosyal medyaya düşen fotoğrafı geldi. Hastane odasında çekilen fotoğrafta Yavaş’ın 89.99 TL değerindeki ayakkabıyı giymesi kamuoyunda büyük beğeni toplamıştı. 

Yavaş, 89.99 TL değerindeki ayakkabı ile gündeme gelmesinin ardından "64 yaşındayım, bu yaşıma kadar haram yemedim. Bu yaştan sonra haram yemeye de yedirmeye de niyetim yok" açıklamasını yapmıştı.

Yine Yavaş'ın katıldığı bir televizyon programındaki "Biz devlet memuruyuz. Bakmayın kocaman sıfatlar yakıştırılmasına. Bizim herhangi bir memurdan farkımız yok, maaşımızı da siz ödüyorsunuz" sözleri gündem olmuştu.

kaymakam ayakkabı mansur yavaş patara