Kadınlara tecavüz tehdidinde bulunan 2 Suriyeli sınır dışı edildi

TAKİP ET

İnternetteki bir görüntülü sohbet sitesinde Türk kadınları için küfürler eden ve "Türk kızlarına sizin kızlarınıza tecavüz edeceğim" diyen Suriyeli 2 kişi sınır dışı edildi.

Aydın Valiliği, sosyal medyada görüntülü sohbet sitesinde bir Türk erkeği ile konuşması sırasında Türk kadınlarına ağza alınmayacak hakaretlerde bulunan 2 Suriyeli hakkında yeni açıklama yaptı.

Valilik, Türk erkeğe "Sizin kızlarınızı da si...im, burda o...spu çok, tecavüz de ederim" ifadeleriyle ağır küfürler savuran Suriyeli 2 kişinin sınır dışı edildiğini duyurdu.

Türk kadınları için tecavüz edeceğim diyen Suriyeliler sınır dışı edilecek

Valilik tarafından yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi;
“Sosyal medya platformları üzerinden Türk Milleti hakkında, galiz ifadeler kullandıkları tespit edilen, Suriye uyruklu 2 kişi hakkında Valiliğimizce derhal bir inceleme başlatılmıştır. Yapılan soruşturma neticesinde 02.01.2022 tarihinde iki şüpheliden biri İzmir ilinde, diğeri ise Aydın ilinde yakalanarak gözaltına alınmıştır. Bahse konu yabancıların, 03.01.2022 tarihinde Aydın İl Göç İdaresi Müdürlüğüne bağlı Geri Gönderme Merkezinde idari iş ve işlemleri yapılmıştır. Halkı kin ve düşmanlığa tahrik edici söylemlerde bulunduğu tespit edilen söz konusu yabancı uyruklu iki kişinin, 05.01.2022 tarihinde Aydın Geri Gönderme Merkezi’nce ülkelerine geri dönüş işlemleri tamamlanmıştır.”

kadın türk suriyeli sınır dışı tecavüz tehdit