İzzet Yıldızhan kendini savundu, Hande Yener'e tepki gösterdi!

TAKİP ET

"Sahneye külotla çıkmasınlar" sözleriyle tepki çeken İzzet Yıldızhan'dan yeni bir açıklama geldi. Yıldızhan, sözlerinin arkasında olduğunu belirtti ve Hande Yener'e tepki gösterdi.

Hadise, Gülşen, Simge ve Hande Yener gibi isimlerin konserlerindeki performansından çok tercih ettiği kostümler gündem olmaya devam ediyor. İzzet Yıldızhan, "Aileler izliyor, benim çocuklarım izliyor. Biraz daha kendinize saygı duyurun. Külotla, mayoyla sahne olmamalı" sözleriyle tepki çekti.

İzzet Yıldızhan Külotla sahneye çıkmayın ya dedi, Hande Yener'den sert yanıt geldi


HANDE YENER: REZİL OLANLAR AHKAM KESİYOR
Yıldızhan'ın açıklamasından sonra sinirlenen Hande Yener ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla tepki gösterdi. Yıldızhan'ın geçmişini hatırlatan Yener, "Ülkeye rezil olanlar ahkam kesiyor ya, bir de deneyip deneyip bir şey olamayanlar... En çok da bunlara gülüyorum. B12 kullanın, Google'a geçmiş sildirin. Bir şey yapın bari kendiniz için kostüm otoritecikleri" dedi.

YILDIZHAN: "YÜREĞİ VARSA PAYLAŞIMINA İSİM YAZSIN"
TV ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programına konuk olan İzzet Yıldızhan, kendisine kötü yorum yapanlardan şikayetçi olduğunu söyledi. Hande Yener'e de cevap veren Yıldızhan, "Ben açıklamamda kimsenin adını vermedim. Ben Hande Yener için söylemedim bunu. Eğer yüreği varsa paylaşımına ismimi yazacak. Bana soru sorulduğunda asla isim vermedim. Hande Yener'in benim için yazdıklarını hakaret sayarım. Hakkı yok yani. Doğru bulmadığı bir konuda beni eleştirebilir ama ölçü olmalı. Beni linç edenlerin hepsi ceza alacak. Hepsinin hakkında dava açıldı" ifadelerini kullandı.

Yıldızhan, "35-40 senedir sahnedeyim. Birçok büyük isimle çalıştım, sahne adabından bahsettim. Beni ilgilendirmiyor kimin nasıl giydiği, kendi tercihleri… Bunu ‘tasrif etmiyorum’ dedim. Onları seven insanlara doğru gelebilir buna karışmıyorum. Bugüne kadar söylediğim her şeyin arkasındayım. Bunu hesapsız, içimden geldiği gibi konuştum. Geçmişimle de gurur duyuyorum" diye konuştu.

hande yener izzet yıldızhan külot sahne konser