İzmir'de ekonomik bunalıma giren bir vatandaş intihar etti

TAKİP ET

Mersin'in ardından İzmir'den de bir acı intihar haberi daha geldi. Girdiği ekonomik bunalımdan çıkamayan 50 yaşındaki Erdal Ş. intihar etti.

BAHADIR DÜZEL / AYKIRI

Yaşanan ekonomik krizin etkisiyle intihar eden vatandaşlara her gün bir yenisi ekleniyor. İzmir Buca'da kahvehane işletmeciliği yapan Erdal Ş. girdiği ekonomik bunalımdan çıkamayınca canına kıydı. Erdal Ş'nin başına dayadığı silahı ateşleyerek yaşamına son verdiği öğrenildi

YAKINLARININ FERYATLARI SOKAKLARI İNLETTİ
İzmir'in Buca ilçesine kahvecilik yapan 50 yaşındaki Erdal Ş.'nin hayatını kaybetmesi sonrasında yakınlarının acı feryatları sokakları inletti.

Buca Şirinyer'de yaşanan olayda cenazenin kaldırılması için savcının olay yerine gelmesi beklenirken hayatına son veren Erdal Ş.'nin. yakınları sinir krizi geçirdi.

MERSİN'DE DE KOKOREÇCİ İNTİHAR ETMİŞTİ
İzmir'deki intiharın bir benzeri de Mersin'in Mut ilçesinde yaşandı. Bir süredir ekonomik zorluklarla boğuşan Murat Gümüş, girdiği bunalımdan çıkamadı. Son olarak arabasını da satışa çıkaran Gümüş, halatla kendini asarak yaşamına son verdi. Gümüş'ün sosyal medyadan paylaşımları yürekleri dağladı.



Hırsızlıkla suçlanan 21 yıllık polis intihar etti

Gamze Akkuş İlgezdi: Cumhurbaşkanlığı sisteminde intiharlar yüzde 38 arttı

11 aydır işsiz olan iki çocuk babası müzisyen Erdem Topuz intihar etti

Samsun'dan eline iş-aş yazan vatandaş intihar etti

erdal şenözpak izmir intihar izmir buca intihar kahveci intihar