İYİ Parti'deki değişimin ardından Yavuz Ağıralioğlu'ndan ilk açıklama

TAKİP ET

İYİ Parti lideri Meral Akşener, geçtiğimiz gün Başkanlık Divanı'nda değişikliğe gitmişti. Birçok ismin görevleri yeniden belirlenirken Yavuz Ağıralioğlu liste dışı kalmıştı. Ağıralioğlu ilk kez konuştu.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener önceki gün Başkanlık Divanı’nda değişikliğe gitti. Türk Dünyası ve Yurtdışı Türkler Başkanlığı görevinden alınan Yavuz Ağıralioğlu'na ise yeni Divan'da yer verilmedi.

Ağıralioğlu, görev değişiminin ardından ilk kez konuştu. Sözcü'den Saygı Öztürk'e konuşan Ağıralioğlu, “Gelişmeleri biraz sükunetle izleyelim, anlamaya gayret edelim. Birkaç gün sonra sanırım bir şeyler demek zorundayız” dedi.

İYİ Parti Milli Güvenlik Politikaları Başkanı emekli Vali Nuri Okutan da yeni Divan'da yer almadı. Okutan'ın yerine Mehmet Tolga Akalın getirildi. Okutan, görev verilmeyişiyle ilgili soruya da şu karşılığı verdi: “Bu bir bayrak yarışıdır. Yeni görevlendirmelerle daha çok merkez sağa bir adım atıldı. Bu konuda benim de Sayın Genel Başkanımıza önerim olmuştu. Kararına saygılıyız.”

İYİ Parti'de Başkanlık Divanı değişti: İşte gelen ve giden isimler!

iyi parti yavuz ağıralioğlu divan değişim