İstanbul Information ve Avukat Töre Nuhoğlu hakkında suç duyurusu

TAKİP ET

Semih Aydoğdu isimli bir vatandaş, Türkiye'deki kaçakların ikamet izni almalarını sağlayan İstanbul Information şirketi ve avukat Töre Nuhoğlu hakkında suç duyurusunda bulundu.

Aykiri.com.tr Genel Yayın Yönetmeni Batuhan Çolak, Türkiye'ye gelen kaçaklara ikamet izni alan İstanbul Information şirketini ortaya çıkarmıştı. Çolak'ın sosyal medyada ses getiren yazısının ardından yeni bir gelişme yaşandı.

Semih Aydoğdu isimli bir vatanaş, İstanbul Information şirketi ve video çekerek "İkamet izniniz reddedilirse biz bunu düzeltiyoruz" diyen avukat Töre Nuhoğlu hakkında suç duyurusunda bulundu.

Aydoğdu, şahısların "Göçmen kaçakçılığı", "Adli suç örgütüne yardım etme", "Suç işlemeye tahrik", "Suçu ve suçluyu övme" ve "Devletin birliğini ve ülke bütünlüğünü bozma" suçlarından yargılanmalarını talep etti.

Aydoğdu, suç duyurusu dilekçesinde şu ifadeleri kullandı:
"14/04/2022 tarihinde sosyal medyada infial yaratan kaçak göçmenlerin 2.000-3.000 TL gibi rakamlara ülkemizden vatandaşlık, oturma ve çalışma izni aldıklarına dair paylaşımlar Türk Milletinin bağrında derin bir acıya neden olmuştur. Vatandaşlık, oturma ve çalışma izni aldıkları insanlarla birlikte yaptıkları partiler bu işin ne kadar kolay yapılabildiğine dair akıllarda kuşku yaratmıştır.

Gazeteci Batuhan Çolak’ın ortaya çıkardığı ve ekte gönderilen linklerden anlaşılacağı üzere İstanbul Information adlı kuruluş alenen göçmen kaçakçılığı yapmaktadır. Avukat Töre Nuhoğlu denilen şüpheli şahıs bu suç örgütünün içinde yer almakla bu kuruluşun reklamını yapmakta, kaçakları suç işlemeye özendirmekte ve kimliksiz, kayıtsız bu insanların katil, sapık, hırsız, terörist olup olmadıklarını gözetmeden ülkeye girişlerinde yardım ederek, ülkede kalıcı hale getirmeye çalışmaktadır. Kaç kişiyi ülkeye soktukları belli olmayan bu kuruluş alenen Türkiye Cumhuriyeti Devletini yıkmaya çalışmaktadır.

Bu ihbar dilekçesine yazılacak daha çok şey olmasına rağmen Türk Milletinin içinde yargı camiasına karşı kalan son umut ve güven çerçevesinde en sade ve saygılı biçimde, Türk Milletine mensup kadınların ve çocukların videolarını çekerek TikTok adlı sosyal medya uygulamasında paylaşan aşağılık sapıkların bu suç örgütünün hesaplarını takip etmesinin bir tesadüf olamayacağını düşünmekle birlikte, bu suç örgütünün incelenmesini ve yapılan soruşturmanın kamuoyuyla paylaşılmasını talep etmekteyim."

Batuhan Çolak yazdı: Kaçaklar Türkiye'de nasıl oturma izni alıyor


istanbul ınformation töre nuhoğlu avukat kaçak pakistan kaçaklar oturma izni