İstanbul Esenyurt'ta Afrikalı bir kişiyi gasp eden Afgan şahıs, Türk vatandaşları tarafından yakalandı

TAKİP ET

İstanbul Esenyurt'ta, Afganistan uyruklu N.R., Afrikalı bir kişinin cep telefonunu gasp etmeye çalıştı. Afgan gaspçıyı çevredeki Türk vatandaşları yakalayarak polise teslim etti.

İstanbul'da yabancıların yoğun olarak yaşadığı ilçelerden birisi olan Esenyurt'ta akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı.

Sierra Leona Cumhuriyeti uyruklu bir kişinin cep telefonunu gasbetmeye çalışan Afganistan uyruklu N.R., çevredeki Türk vatandaşları tarafından yakalanarak polise teslim edildi.

VATANDAŞLAR YAKALADI
Olay, 13 Mayıs Cuma günü akşam üzeri yaşandı. Yeşilkent Mahallesi'nde meydana gelen olayda Afganistan uyruklu N.R. ve yanında bulunan bir kişi, Afrikalı A.T.'nin arkasından gelerek cep telefonunu gasp etmeye çalıştı.

Telefonu alıp kaçmaya çalışan Afgan gaspçı, çevrede bulunan Türk vatandaşlarının müdahalesi sonucu yakalandı. Afgan gaspçı, olay yerine gelen polis ekipleri tarafından gözaltına alınarak Emniyet'e götürüldü. 

Yaşananlar bir işyerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.  N.R. Emniyet'teki işlemlerinin ardından çıkartıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine götürüldü.

İşte o görüntüler:

Suriyeli sığınmacılarla Afgan kaçakların kavgası böyle görüntülendi

Belediyenin zabıta arabasına binip Afganistan bayrağı açan kaçağın görüntüleri tartışma yarattı

İstanbul'da resmi plakalı polis arabasını süren Suriyelinin videosu ortaya çıktı

i̇stanbul esenyurt afrikalı afgan türk vatandaşı gasp gaspçı polis