İlahiyatçı Nihat Hatipoğlu: Namuslu insan eşini kıskanır

TAKİP ET

Ramazan ayında yaptığı iftar ve sahur programlarıyla bilinen ilahiyatçı profesör Nihat Hatipoğlu, "Eşimizi kıskanmak günah mıdır?" sorusuna cevap verdi.

ATV ekranlarında Ramazan ayında yaptığı iftar ve sahur programları ile bilinen ilahiyatçı Nihat Hatipoğlu, "Namuslu insan eşini kıskanır" dedi. Hatioğlu, kıskançlığın hastalığa dönüşmemesi gerektiğini söyledi.

"NAMUSLU İNSAN EŞİNİ KISKANIR"
Hatipoğlu, Sabah gazetesindeki köşesinin "Soru-Cevap" kısmında, "Eşimizi kıskanmak günah mıdır?" sorusuna cevap verdi. Hatioğlu, bu soruya "Müslüman kişi eşini tabii ki kıskanır. Namuslu insan eşini kıskanır" cevabını verdi.

Hatipoğlu, şu ifadeleri kullandı:
"Müslüman kişi eşini tabii ki kıskanır. Namuslu insan eşini kıskanır. Eşini kıskanmak kötü bir şey değildir. Ama bu kıskançlık bir hastalığa dönüşmemelidir. Anormal bir tehdide dönüşmemeli, bir şüpheye dönüşmemelidir. Bir insan kötü bir şey yapmak isterse başına 10 tane polis de koysan yine yapar. Engelleyemezsiniz. Yanlış yapanın yanlışından siz sorumlu olmazsınız. Eşler birbirine güvenmeli ve her şeyden anlam çıkarmamalıdır."

Uzaylılar Müslüman mıdır? sorusuna Nihat Hatipoğlu'ndan cevap

Nihat Hatipoğlu'ndan yarışma programları fetvası!

Nihat Hatipoğlu'na 'astral seyahat' sorusu: Kabe'ye hacca gidersek kabul olur mu?

nihat hatipoğlu kıskançlık kıskanma ilahiyat namus