Hande Sarıoğlu ve Ertan Süzgün bu kez liseli oldu!

TAKİP ET

Hande Sarıoğlu, YouTube programındaki çıkışlarıyla gündem olmaya devam ediyor. Hande Sarıoğlu ile Ertan Süzgün ikilisi bu kez Cadılar Bayramı'na özel bir konseptle yayına çıktı. Sarıoğlu'nun kostümü dikkat çekti.

Hande Sarıoğlu ile Ertan Süzgün ikilisi YouTube kanalında yayınladıkları programla gündemde kalmaya devam ediyor. İkili yayınladıkları son programda Cadılar Bayramı konsepti olarak “liseli” kılığına girdi.

Hande Sarıoğlu, liseli konsepti olarak Britney Spears’ın çıkış yaptığı Oops!... I Did It Again adlı şarkının klibindeki gibi giyindi.

Geçtiğimiz programlarda Ertan Süzgün'ün ayağını yıkanmasıyla gündem olan Sarıoğlu, son programında partnerine şarkı söylemişti. Sarıoğlu, "Kasımda aşk başkadır. Seninle kasımda hiç dışarı çıkmayacağız, eve kapanacağız. Bütün kasımı seninle evde geçireceğiz" ifadelerinden sonra Sarıoğlu, Gülşen'in "Yurtta Aşk Cihanda Aşk" isimli şarkısını Ertan Süzgün'e söylemişti.

Sarıoğlu, şarkının, "Elimi de kolumu da bağla hadi, bir odaya bir ömür hapset hadi Becerebilirsen zapt et hadi Yangınım çok büyük, of" kısmını seslendirmişti.

Hande Sarıoğlu Ertan Süzgün'e böyle seslendi: Seninle eve kapanacağız, elimi de kolumu da bağla hadi

hande sarıoğlu ertan süzgün liseli iddia program magazin