Gülşen sessizliğini bozdu: Sahne kıyafetleri eleştirilen Gülşen'den ilk açıklama

TAKİP ET

Sahne kıyafetleri nedeniyle son dönemin en çok konuşulan isimlerinden olan Gülşen, sessizliğini bozdu. Gülşen, kendisine yönelik eleştirilere cevap verdi.

İzzet Yıldızhan, konserlerinde giydikleri kostümler nedeniyle ünlü isimleri hedef alarak, "Külotla da sahneye çıkmasınlar bir zahmet” demişti. Yıldızhan'ın sözlerinin ardından Gülşen'in konserde giydiği kıyafet gündeme bomba gibi düşmüştü.

Gülşen, sosyal medyada çokça konuşulan kıyafeti hakkında sessizliğini bozdu. Gülşen, “Hiçbir şey demeyeceğim. Ben işimi gücümü yapıyorum. Gelen eleştiriler beni etkilemiyor” dedi.

Eşi Çolakoğlu ise, “Gülşen’in kıyafetlerine karışmam mümkün değil. O kendine neyi yakıştırıyorsa giyebilir. İşini yapıyor” şeklinde konuştu.

Çift, çıkan boşanma iddialarıyla ilgili de şunları söyledi:
“Boşanma yok, her şey yolunda ve çalışmaya devam ediyoruz. Haberi sizden duyduk. Hem sahne hem de stüdyo tarafında yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Normal insanlar gibi ev hayatımız, çocuğumuz ve işimiz var.” 

Öte yandan Gülşen, yeni şarkısı için stüdyoya kapanacaklarını, şubatta yeni bir parça ile geleceğini de sözlerine ekledi.

Gülşen ile Ozan Çolakoğlu boşanacak iddiası! İlk açıklama geldi

Gülşen'in kıyafeti gündemde: Beyaz TV'deki Söylemezsem Olmaz programında Gülşen'i sansürlediler!

Şarkıcı Gülşen'in sahne kıyafeti gündem oldu! İzzet Yıldızhan'a yanıt

gülşen kıyafet sahne sahne kıyafeti konser transparan izzet yıldızhan