Fulya ile Umudun Olsun'da akılalmaz olay: "Karımın 'Kardeşim' diyerek eve alıp yattığı 3 adam sevgilisiymiş"

TAKİP ET

FOX TV'de yayınlanan Fulya ile Umudum Olsun programına çıkan Mustafa Önal'ın, eşi hakkında anlattıkları gündem oldu. Önal, "Karım, evimize 'Kardeşim, amcam ve yeğenim' dediği 3 adamla geldi. 'Onları çok özledim bu gece onların arasında yatayım' dedi. Ama bu adamlar karımın sevgilisiymiş" dedi.

Sabah kuşağında yayınlanan kadın programlarında akılalmaz olaylar yaşanmaya devam ediyor. Gündeme düşen birçok skandala bir yenisi daha eklendi. FOX TV'de yayınlana Fulya ile Umudun Olsun programına katılan Mustafa Önal'ın karısı hakkında anlattıkları izleyenleri şaşkına çevirdi.

"KARDEŞİM" DİYE TANITTIĞI ADAMLARLA 3 AY BOYUNCA YATTI
Önal, eşinin 3 ay boyunca "Kardeşim, amcam ve yeğenim" diyerek eve aldığı adamlarla yattığını söyledi. Önal, 1,5 yıldır haber alamadığı eşini bulmak için yayına çıktığını belirtti.

Eşi Yasemin'in 18 Haziran 2020'de evi terk ettiğini söyleyen Önal, "Karım, evimize 'Kardeşim, amcam ve yeğenim' dediği 3 adamla geldi. 'Onları çok özledim bu gece onların arasında yatayım' dedi. Ama bu adamlar karımın sevgilisiymiş" dedi.

"YÜZLEŞMEK İSTİYORUM"
Önal,  "Kardeşi, polise verdiği ifadesinde Yasemin'in Trabzon'da imam nikahlı olarak biriyle yaşadığını söylemiş. 7 sene ekmeğimi yedi, ona da ihanet etti. Bir an evvel yüzleşmek ve temize çıkmayı istiyorum" ifadelerini kullandı.

İşte o anlar...

Karısını porno filmde gören adam canlı yayını karıştırdı!

Esra Erol'da akılalmaz olay: TikTok'ta en çok hediye atana karısını gösteriyordu!

Ece Üner'de akılalmaz olay: Eşim yatak odamda yeğenimle beraber oldu dedi, eşiyle barışmak istedi!

fulya ile umudun olsun mustafa önal karım kardeşim eve aldığı adamla yattı