Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nun katillerinden "Kampüs Cadıları" Batuhan Çolak'ı hedef gösterdi!

TAKİP ET

Terör örgütü PKK'nın tetikçiliğini yapan "Kampüs Cadıları" isimli oluşum, Aykiri.com.tr Genel Yayın Yönetmeni Batuhan Çolak'ı hedef gösterdi. Çolak için sosyal medyadan binlerce destek mesajı atıldı.

AYKIRI / HABER MERKEZİ

Fransa'nın başkenti Paris'te öldürülen PKK'nın sözde yöneticilerinden Sakine Cansız'ı anan ve Fırat Çakıroğlu’nu hedef göstererek şehit edilmesine yol açan "Kampüs Cadıları" isimli oluşum, Aykiri.com.tr Genel Yayın Yönetmeni Batuhan Çolak'ı hedef gösterdi.

Sosyal medya hesaplarından Batuhan Çolak'ın fotoğrafını paylaşarak hedef gösteren "Kampüs Cadıları" şu ifadeleri kullandı:

"Irkçı, düşmanlaştırıcı ve yalan ifadelerle bizleri terörize etmek ve hedef göstermek isteyen gazeteci Batuhan Çolak'ı teşhir ediyoruz! Erkek egemenliğinden aldıkları güçle kadınları hedef göstermek, şiddeti meşrulaştırmak isteyenlere izin vermiyoruz. Yaşasın örgütlü mücadelemiz!"


Çolak, Terör örgütü PKK uzantısı olan oluşuma "Fırat Çakıroğlu'nu, benim can kardeşimi hedef göstererek şehit edenlerin bu ülkede yatacak yeri yoktur. Sizin çapınız da, gücünüz de bizi "teşhir etmeye" yetmeyecek. Arkanızı dayadığınız PKK ve onun alt unsurlarıyla döktüğüz kanların bedelini ödeyeceksiniz" ifadeleriyle yanıt verdi.

Çolak, "Konuyla ilgili olarak az önce avukatımızla görüştüm. Bu hesapları yönetenleri bulmak ve bu yapılanmanın uzantılarına ulaşabilmek adına yarın suç duyurusunda bulunacağız" açıklamasında bulundu.

"Kampüs Cadıları"nın paylaşımına tepki yağarken, Batuhan Çolak için binlerce destek mesajı atıldı. İşte destek mesajlarından bazıları...










Batuhan Çolak yazdı: Fırat Çakıroğlu gerçekleri!



FIRAT ÇAKIROĞLU'NU BÖYLE HEDEF GÖSTERMİŞLERDİ
"Kampüs Cadıları" isimli oluşum, Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nu şehit edilmesinden aylar önce hedef göstermişti. "Kampüs Cadıları", Çakıroğlu'nun fotoğrafının yer aldığı pankartları kampüsün her yerine asmıştı.




 

fırat yılmaz çakıroğlu kampüs cadıları batuhan çolak hedef gösterdi pkk terörist terör örgütü çözüm süreci