Fırat'ın katilleri hedef göstermişti: Batuhan Çolak'a destek büyüyor!

TAKİP ET

Kampüs Cadıları isimli terör örgütü PKK uzantılı oluşumun hedef gösterdiği Aykiri.com.tr Genel Yayın Yönetmeni Batuhan Çolak'a destek çığ gibi büyüyor. Çolak için sosyal medyadan binlerce destek mesajı atıldı.

Fırat Çakıroğlu’nu hedef göstererek şehit edilmesine yol açan "Kampüs Cadıları" isimli oluşum tarafından hedef gösterilen Aykiri.com.tr Genel Yayın Yönetmeni Batuhan Çolak'a destek büyüyor.

PKK'nın sözde yöneticilerinden Sakine Cansız'ı anan terör örgütü uzantılı oluşuma tepkiler artarken Batuhan Çolak, Twitter'da Türkiye gündeminin birinci sırasına yerleşti. Çolak için binlerce destek mesajı atıldı.

Çolak'a gelen destek mesajlarından bazıları şöyle:
















BATUHAN ÇOLAK'TAN TEPKİ
Batuhan Çolak, kendisini hedef gösteren Kampüs Cadıları'na destek veren "Kadın hakları" maskesi altına gizlenen terör örgütü tetikçisi oluşumlara tepki gösterdi. Çolak, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarda şu ifadeleri kullandı:

"Fırat'ın katilleri bizi hedef göstererek had bildirecek çapta değildir. Fırat'ı gördüğünüzde titriyordunuz. Görüyorum ki adını bile duyunca titremeye devam ediyorsunuz. Evlatlarımızı size vermeyeceğiz, kampüsleri sizin gibilere teslim etmeyeceğiz.

Siz, “Kadın” kimliğini suistimal ederek, insanların canına kast edeceksiniz, yetmeyecek sosyal medyada fotoğraflarıyla hedef göstereceksiniz sonra da bir sürü ezber kelime.
Hepinizin maskesini bir bir düşürmeye devam edeceğiz. Yaktığınız canların hesabını vereceksiniz.

Kampüs Cadıları ve beraberindeki oluşumlar Kandil'e tapınmaya devam etsin, hiçbir evladımızı, kardeşimizi size bırakmayacağız. Yaptığınız tüm bu hedef göstermelerin de hesabını vereceksiniz."

Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nun katillerinden Kampüs Cadıları Batuhan Çolak'ı hedef gösterdi!

Batuhan Çolak yazdı: Fırat Çakıroğlu gerçekleri!

ODTÜ'lü öğrencilerden 'Kampüs Cadıları'na tepki: Öcalan'ın etkinliğine katılıp, gazeteci tehdit ediyorlar!


 












 

fırat çakıroğlu batuhan çolak sosyal medya destek kampüs cadıları terörist pkk