Erkam Yıldırım kimdir? Sedat Peker'den Binali Yıldırım'ın oğlu Erkam yıldırım hakkında şoke eden iddialar

TAKİP ET

Sedat Peker, bugün yayınladığı 7. videosunda hedefine Binali Yıldırım'ın oğlu Erkam Yıldırım'ı da aldı. Peker, uyuşturucu sevkiyatı ile ilgili Erkam Yıldırım'ı işaret ederek "İlk zamanlar Erkan Yıldırım'ı çektikleri kasetlerle bu işe yönlendirdiler" dedi. Yıldırım ise oğlu hakkındaki iddiaları yalanladı. Ancak çarpıcı detaylar ortaya çıktı. İşte tüm gelişmeler...

Sedat Peker, "Hayata korkusuzca bakanlar, ölümden korkmazlar" başlığı ile yayınladığı 7. videosunda, uyuşturucu sevkiyatı ile ilgili şoke eden iddialarda bulundu. AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım'ın oğlu Erkan Yıldırım'ı hedefine alan Peker, Kolombiya'da uyuşturucu yakalandıktan sonra Yıldırım'ın Venezuela'ya gittiğini söyledi.

Süleyman Soylu ve Binali Yıldırım'ın oğlu Erkan Yıldırım'ın da isimlerinin yer aldığı bir uyuşturucu  iddiasını ortaya atan Sedat Peker, "Uyuşturucu satıcısıyla resmimi koymuşsun, diyorsun ki 'Bunlar yeni bir uyuşturucu yolu.' Ben sana sizin kurduğunuz o uyuşturucu yolunu anlatacağım. Daha çok konuşacağız. Artık parça parça değil, avuç içi kadar koparma dönemi geldi" dedi.

Peker, Binali Yıldırım'ın oğlu Erkan Yıldırım'ın Kolombiya'da yakalanan uyuşturucuların ardından yeni güzergah kurmak için Venezuela'ya gittiğini söyledi. Peker, "Kokain işini anlatayım. Yeni güzergah kurmak için Venezuela'ya kim gitti? Binali Yıldırım'ın oğlu Erkan Yıldırım. Ocak ayında 4 gün, Şubat ayında 4 gün Venezuela'da kaldı" diya konuştu.

Savcılara seslenen Peker, "Sayın Savcım, Kolombiya'ya, Venezuela'ya yazı yazacaksınız. O mal yakalandıktan 3-4 ay sonra, (Binali Yıldırım'ın oğlu) Erkan Yıldırım Ocak ve Şubat ayında oraya geldi mi? Karakas limanına gidip, orada özel bir bölüm kiraladı mı, kiralandıysa kimin üzerine?" ifadelerini kullandı.

Peker, şunları söyledi:


Peker, Erkan Yıldırım hakkında 'kaset' iddiasında da bulundu. Binali Yıldırım'ın bu organizasyonlarda olmadığını düşündüğünü belirten Peker, "İlk zamanlar Erkan Yıldırım'ı çektikleri kasetlerle (kumar kasetleri değil başka kasetler) bu işe yönlendirdiler" dedi.

Mehmet Ağar hakkında da konuşan Sedat Peker, "Mehmet Ağar bu senkronizenin ortasında. Erkan Yıldırım'ın Süleyman Soylu ile çevresinde bu konularla ilgili dostluğuna bakın" dedi.

BİNALİ YILDIRIM KONUŞTU
Sedat Peker'in iddialarının ardından Binali Yıldırım açıklama yaptı. Yıldırım, Peker'in oğlu hakkında ortaya attığı iddiaları yalanladı. Binali Yıldırım, oğlunun Venezuela'ya Aralık ayında 1 kez gittiğini belirterek "Maske ve test kiti götürdü" dedi.

Binali Yıldırım'dan Sedat Peker açıklaması: Oğlum Venezuela'ya gitti, uyuşturucu ticareti yapmadık

Yıldırım'ın açıklamalarının ardından Venezuela ile Türkiye arasındaki gümrük kayıtlarına ulaşıldı. 1 Ekim-31 Aralık 2020 tarihleri arasında Türkiye’den Venezuela’ya hiçbir maske sevkiyatı yapılmadığı ortaya çıktı.

Erkam Yıldırım'ın Venezuela'ya gittiği dönemin gümrük kayıtlarında test kiti ve maske yok!



ERKAN YILDIRIM KİMDİR?
Binali Yıldırım'ın oğlu Erkan Yıldırım kız kardeşi Bahar Büşra Yıldırım ile birlikte 2002 yılının başında Derin Denizcilik Gemi Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi'ni kurdu. Daha önce çeşitli acente işleri yapan Yıldırım, yeni şirketi ile gemiler almaya başladı.

İlk gemisini 2003 yılında 445 bin Euro'ya alan 37 yaşındaki Erkan Yıldırım, 800 yolcu ve 250 araç kapasiteli feribotla İzmir Çeşme-Brindisi (İtalya) hattında seferler yapacağını açıkladı. Erkan Yıldırım'ın ilk gemisi için ödediği 445 bin Euro, o dönemde tartışmalara neden oldu.

Yıldırım, paranın bir kısmını kendisinin verdiğini, bir kısmını da acentelere peşin yolcu bileti satarak karşıladığını söyledi. Binali Yıldırım ise 445 bin Euro'nun çok büyük bir para olmadığını belirtmişti.

Sadece Erkan Yıldırım değil ailenin diğer bireyleri de gemi işiyle uğraşıyor. Yıldırım Ailesi'nin doğrudan ya da dolaylı olarak kontrol ettiği 17 şirketi, 28 gemisi ve 2 süperyatı olduğu iddia ediliyor.

Hatta Yıldırım Ailesi'nin 30 gemisi olduğu iddiası TBMM gündemine de yansıdı. CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, Erkan Yıldırım ile ilgili iddiaları TBMM gündemine soru önergesiyle taşıdı. Tanrıkulu sadece gemileri değil ailenin diğer ticari bağlantıları hakkında da sorular sormuş ancak yanıt alamamıştı. Bakan Yıldırım ise çocuklarının gemi sahibi olduğunu kabul ederek, kaç gemi olduğunu söylememişti. 

Binali Yıldırım'ın oğlu Erkan Yıldırım'ın Venezuela'ya gittiği görüntüler ortaya çıktı!

Binali Yıldırım'ın oğlu Erkan Yıldırım'ın kumar fotoğrafları yeniden gündemde!

Halil Falyalı kimdir? Sedat Peker'den Erkan Yıldırım ve Halil Falyalı ortak iddiası!

Sedat Peker'in 8.videosunda neler olacak: İran, Mersin ve Sabiha Gökçen trafiği!

Uğur Mumcu cinayeti hakkında Sedat Peker'den şok iddia: Derin devlet öldürdü!

Sedat Peker 7. videosunu yayınladı: Uğur Mumcu cinayeti, Binali Yıldırım'ın oğlu, Kutlu Adalı cinayeti


Alaattin Çakıcı, Mehmet Ağar, Engin Alan ve Korkut Eken aynı karede

binali yıldırım erkan yıldırım kaset uyuşturucu venezuela kolombiya mehmet ağar sedat peker