Erdoğan ve Temel Karamollaoğlu, Ankara'da görüşecek!

TAKİP ET

İttifak tartışmalarının gündemde olduğu sırada Ankara'da kritik bir zirve gerçekleştirilecek. Millet İttifakı üyesi partilerle bir görüşme gerçekleştiren Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, bu sefer de Cumhurbaşkanı Erdoğan ile bir araya gelecek. İkilinin görüşmesi şimdiden Ankara'da kulislerini hareketlendirdi.

İttifak ve adaylık tartışmalarının tavan yaptığı günlerde, Saadet Partisi'nden kritik bir görüşme hamlesi geldi. Millet İttifakı'ndaki partilerin liderleriyle bir araya gelen ve Temel Karamollaoğlu, Erdoğan ile önümüzdeki günlerde görüşme gerçekleştirecek.

Halk TV'de Ayşenur Arslan ile Medya Mahallesi'nin konuğu olan Veysi Dündar'ın aktardığına göre, Erdoğan bunun için bir taziye ziyaretinde bulunacak ve Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nu ikna etmeye çalışacak.

"AKP İLE İTTİFAK YAPABİLİRİM" DEMİŞTİ!
Temel Karamollaoğlu, geçtiğimiz günlerde "Millet İttifakı içerisinde misiniz?" sorusuna "Millet İttifakı'nda olmamız şu an söz konusu değil" cevabını vermişti.

"AKP ile ittifak yapabilirim" diyen Karamollaoğlu, Cumhur İttifakı'na hangi şartlar altında katılacağını, “Başkanlık sistemini değiştirelim diyebilirler veya bugüne kadar bizim itiraz ettiğimiz bütün hukuksuzlukları ortadan kaldırır, yanlışlarından dönerlerse AK Parti ile ittifak yapabilirim.” ifadesi ile açıklamıştı.

Temel Karamollaoğlu: Yanlışlarından dönerlerse AKP ile ittifak yapabilirim

erdoğan saadet akp temel karamollaoğlu görüşme ittifak