Erdoğan'dan pitbull saldırısına uğrayan Asiye hakkında açıklama: Bedelini ödeyeceksiniz

TAKİP ET

Gaziantep'te konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 4 yaşındaki Asiye'nin uğradığı pitpull saldırısını hatırlatarak "Bu köpekler parası bol olanların köpekleri" dedi. Erdoğan, "Bunların bedelini ödeyeceksiniz' ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, çeşitli temaslarda bulunmak üzere gittiği Gaziantep'te açıklamalarda bulundu.

2 pitbull köpeğin saldırısına uğrayarak ağır yaralanan 4 yaşındaki Asiye hakkında konuşan Erdoğan, “Biz hayvanseverler noktasında bir yasal düzenleme yaptık, ve şimdi tabii bu yasal düzenlemek ile bir de bedel çıkıyor. Bu asiye yavrumuz dün gece kendisini ambulans uçakla buradan kardeşim Ömer Özkan beyin hastanesine naklettik. Orada gerekli olan operasyonlar kendisine yapılacak" dedi.

"BEDELİNİ ÖDEYECEKSİNİZ"
Erdoğan, "Tabii ilginç olan bir şey var. Bu köpekler parası bol olanların köpekleri ne oluyor ne gidiyor şudur budur hiç böyle bir dertleri yok .O yavru orada paramparça oluyor. Hala bu adamlar babasını nasıl aldatırız, nasıl kandırırız? Bunu gayreti içindeler. Kandıramazsınız. Bedelini ödeyeceksiniz. Anneyi de babayı da inşallah elimizden geldiğince tüm hassasiyetle alanında parmakla gösterilen doktorlarımızla tedavi yaptıracağız.” ifadelerini kullandı.

Erdoğan, "Babasını da çalıştığı o yerden alıp, çok daha iye çalışabileceği bir yere yönlendireceğiz. Vatandaşımıza bu devlet nerede dedirtmedik dedirtmeyeceğiz" diye konuştu.

Asiye'nin babası işinden kovuldu!

erdoğan asiye pitbull köpek saldırı gaziantep