Erdoğan'dan Arap turist açıklaması: Kardeşlerimizin Türkiye'ye gelişi artacaktır

TAKİP ET

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bayram namazının ardından açıklamalarda bulundu. Erdoğan, Suudi Arabistan ziyaretiyle ilgili yaptığı açıklamada "Suudi kardeşlerimizin Türkiye'ye gelişi artacaktır. Bunu Muhammed Selman ile yaptığımız görüşmede de ele aldık" dedi.

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bayram namazını İstanbul'daki Büyük Çamlıca Camisi'nde kıldı.

Bayram namazının ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Erdoğan, Suudi Arabistan ziyaretine ilişkin konuştu. Erdoğan, "Suudi kardeşlerimizin de Türkiye'ye gelişleri çok daha artacaktır. Ben bu turizm mevsiminin Türkiye'de çok çok olumlu geçeceğine inanıyorum" dedi.

Erdoğan'ın açıklaması şöyle:
"Biliyorsunuz Körfez ile ilgili çok olumlu gelişmeler var. Son olarak Suudi Arabistan ziyaretimiz önemli bir çıkış noktası olacak. Suudi kardeşlerimizin de Türkiye'ye gelişleri çok daha artacaktır. Suudi Arabistan - Türkiye ilişkileri çok farklı bir konuma gelecek. Bunu Muhammed Bin Selman’la yaptığımız ikili görüşmelerde de ele aldık.

Suudi Arabistan'dan gelecek olan kardeşlerimizin turizm anlayışı çok olumlu olduğu için de bu yaklaşım Türkiye'ye farklı yansıyacaktır. Ben bu turizm mevsiminin Türkiye'de çok çok olumlu geçeceğine inanıyorum."

Sağlık Bakanlığı'ndan yabancı uyruklu personel için tamamı Arapça afiş!

Şahan Gökbakar'dan Arapça ilan ve tabelalara tepki

İstanbul Esenyurt'ta PTT şubesine Arapça afiş

Kırşehir'deki 23 Nisan kutlamalarında tartışmalı görüntüler: Arapça müzikler çalındı

erdoğan arap turist cumhurbaşkanı arabistan