Erdoğan Bayraktar'ın 17-25 Aralık itirafına CHP'den ilk açıklama!

TAKİP ET

CHP Milletvekili Ali Mahir Başarır, AKP'li eski bakan Erdoğan Bayraktar'ın itiraf niteliğindeki açıklamalarına dair değerlendirmede bulundu. Başarır, 17-25 Aralık soruşturmaları ile ilgili, "Dosyamda ne varsa hem tapeler hem teknik takip doğrudur hem de benim telefon konuşmalarım A'dan Z'ye kadar doğrudur" diyen Bayraktar'a tepki gösterdi. 

AKP'li Eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Gazeteci Altan Sancar’a konuşmuş ve 17-25 Aralık davaları için “A’dan Z’ye kadar doğrudur” demişti. CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır ise o açıklama hakkında konuştu. Başarır, "Bu bir itiraftır" dedi.

CHP'li Başarır, "Konuşmaların ve tapelerin doğru olduğunu söyleyerek para alanların ve para bulunduranların açıkça suçlu olduğunu söylemekte. Rüşvet suçunu ortaya çıkaranların suçlu olması; evinden para çıkanların, 'sıfırla oğlum' diyenlerin suçluluğunu örtmez" şeklinde konuştu.

AKP'li Erdoğan Bayraktar'dan 17-25 Aralık itirafı: Dosyamda tapeler dahil ne varsa doğrudur!

Bayraktar’ın açıklamalarıyla ilgili Cumhuriyet'e konuşan CHP Mersin Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Ali Mahir Başarır, Bayraktar’ın konuşmalarını itiraf olarak nitelendirirken “Beraberindeki isimlerin ceza almadıkları gibi o kirli paraların o isimlere iade edilmesi büyük bir skandaldı öyle de kalacak" dedi.

erdoğan bayraktar ali mahir başarır chp akp 17 25 aralık tape