Erdal Aras'ın eşi AK Parti'den adaylık başvurusu yapmış

TAKİP ET

Sedat Peker'in 6'ncı videosunda Erdal Aras ismi dikkat çekti. Peker 'sağ kolum' dediği Aras'ın eşinin Ak Parti'den Antalya Milletvekili Aday Adayı olduğu ortaya çıktı.

Sedat Peker yayımladığı son videoda Erdal Aras isimli bir kişiden bahsetti. Peker, “sağ kolum” olarak adlandırdığı Aras’ın Süleyman Soylu’nun Demokrat Parti Genel Başkanı olduğu dönemde MKYK üyesi olduğunu şu sözlerle ifade etti: “Ya sabıkası olan Erdal Aras’ı 14 farkla genel başkan seçildikten sonra MKYK’ya sen üye yapmadın mı? Sancaktepe belediye başkanlığına aday göstermedin mi. Sabıkası var nasıl yaptın?”

Peker videonun yayımlanmasının ardından sosyal medya hesabında Soylu ve Aras’ın el ele bir fotoğrafını paylaştı.

Peker, ayrıca Aras’ın Soylu tarafından Sancaktepe Belediye Başkan adayı yapıldığına ve yine Aras vasıtasıyla Soylu’ya para gönderdiğine dair şu ifadeleri kullandı; “Genel Başkan seçileceğin zaman paraları ben yolladım, Erdal dağıttı paraları herkese. 14 oyla seçimi kazandın. Erdal Aras'ı DYP MKYK üyesi ve Sancaktepe Belediyesi Genel Başkan adayı yaptın. 'Erdal Baba' diyordun benim adamıma. O zaman ben de senin deden oluyorum, hiyerarşide onun üstüyüm.”

ERDAL ARAS’IN EŞİ ANTALYA’DA ADAY ADAYI
Aras’ın gündeme gelmesiyle birçok detay da ortaya çıktı. Aras’ın ikinci eşi olduğu öğrenilen Zübeyde Aras’ın Haziran 2015 seçimlerinde Ak Parti’den Antalya Milletvekili Aday Adayı olduğu öğrenildi. Zübeyde Aras’ın sosyal medya hesaplarında seçim döneminde kendi fotoğrafının olduğu afişlerin paylaşıldığı görüldü.

Erdal Aras kimdir? Sedat Peker, Erdal Aras'ın Soylu ile fotoğrafını yayınladı


 

erdal aras sedat peker erdal aras kimdir