EDHO TV8'e mi geçecek? Oktay Kaynarca'dan açıklama

TAKİP ET

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin ani bir kararla ATV'de yayından kaldırılmasının ardından TV8'e geçeceği iddia edildi. Oktay Kaynarca, söz konusu iddia hakkında açıklama yaptı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin sürpriz bir kararla yayından kaldırılmasının ardından tartışmalar devam ediyor. Son olarak EDHO'nun TV8 ekranlarında devam edeceği iddia edildi. İddialara cevap ise Oktay Kaynarca'dan geldi.

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından düzenlenen Korkut Ata Türk Dünyası Film Festivali'nin ödül törenine katılan Oktay Kaynarca, EDHO dizisinin akıbeti soruldu.

TV8 İDDİASINA KAYNARCA'DAN YANIT
Kaynarca, "Arkadaşlar bana sormayın, gerçekten benim cevap verme yetkim ve bilgim yok. Şu anda çekim yok. Dizinin artık çekilmeyeceği bilgisine sahibiz. Bu durumun biz oyuncularla ilgisi yok" dedi.

EDHO NEDEN BİTTİ?
ATV ekranlarında yayınlanan fenomen dizi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, ani bir kararla final verdi. Dizi ekibi tüm yaz çalışarak 12 oyuncuyla birden anlaşmış, 7. sezonun fragmanı ekim ayının ortalarında görücüye çıkmıştı. Başrollerini Oktay Kaynarca, Ozan Akbaba ve Yunus Emre Yıldırımer'in paylaştığı dizi, kanal ve yapımcı arasında çıkan kriz nedeniyle son buldu. Oktay Kaynarca da paylaşımı ise söylentileri doğruladı.

Oktay Kaynarca'dan açıklama: Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, EDHO dizisi devam edecek mi?

 

 

 

 

edho tv8 oktay kaynarca dizi yayın eşkıya dünyaya hükümdar olmaz