Düğününe üç gün kalan çevik kuvvet polisi intihar etti!

TAKİP ET

Beylik tabancasıyla yaşamını sonlandıran polislere bir yenisi daha eklendi. Gaziantep'te 3 gün sonra düğünü olan bir polis memuru intihar etti.  

Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğünde görevli Adıyaman nüfusuna kayıtlı polis Y.A., görev dönüşü evine gelip beylik tabancası ile yaşamını sonlandırdı. Kanlar içinde kalan Y.A.’nın komşuları silah sesini duyması üzerine olay, polise bildirildi. Sağlık ekibinin tüm müdahalelerine rağmen Y.A. hayatını kaybetti.

Y.A.’nın neden intihar ettiği bilinmezken 3 gün sonra düğünü olduğunu öğrenildi. Polis ekipleri, polis memurunun intiharına ilişkin inceleme başlattı. 

POLİS İNTİHARLARI ÖNLENMİYOR
Son 1 ayda 25'ten fazla polis intihar ederken 2021'in başından itibaren intihar eden polislerin sayısı 40'ı aştı.

Hükümet intiharlara sessiz: 3 polis memuru intihar etti!

Polis intiharlarının son zamanlarda artmasıyla Emniyet Genel Müdürlüğü, “Polis intiharlarında 2021 yılında geçmiş yıllara kıyasla bir artış var. 2017'de yüz binde 20 olan polis intihar oranı 2020'de yüz binde 11'e düştü” açıklamasını yapmıştı. 

"İNTİHARLAR ARAŞTIRILSIN" ÖNERGESİNİ AKP VE MHP REDDETMİŞTİ
CHP “polis intiharlarının araştırılarak, polisleri intihara sürükleyen sorunların tespit edilip çözülmesi ile polislerin çalışma şartlarının iyileştirilmesi için araştırılma komisyonu kurulması için” önerge hazırlayarak TBMM Başkanlığı'na sunmuştu. CHP'nin önergesi, AKP ve MHP'nin oylarıyla reddedilmişti.

Polis intiharları araştırılsın teklifi AKP ve MHP oylarıyla reddedildi


Polis intiharlarında şoke eden tablo: Son 25 günde 15 polis intihar etti

çevik kuvvet polis intihar düğün polis intiharları chp akp mhp meclis