Büyükşen çiftini öldüren kiralık katilin asıl hedefi konuştu!

TAKİP ET

Kiralık katil tarafından yanlışlıkla öldürülen Metin ve Necla Büyükşen çiftinin cinayetindeki asıl hedef olan, cinayetin azmettiricilerinden Esra Taş'ın eski sevgilisi Hüseyin K. olay ile ilgili ilk kez konuştu. Hüseyin K. 'Ben de ailemden 5 kişiyi kaybedebilirdim. Metin amca ve Necla teyze benim anne babam gibiydi. Ben de mağdurum, hakkımı arayacağım' dedi.

Konya’nın Karatay ilçesinde Metin Büyükşen ve Necla Büyükşen çifti 3 Eylül 2018 tarihinde evlerinde bir saldırgan tarafından pompalı tüfekle vurulup öldürülmüşlerdi. 

Büyükşen çiftinin cinayetinin ardından olayın araştırılması için özel bir ekip kurulmuş ve çalışmalar sonucunda cinayetin bir kiralık katile yaptırıldığı, azmettiricilerinin ise şüphelilerden Esra Taş ve Abdullah Başdemir olduğu öğrenilmişti. 

KİRALIK KATİL EVLERİ KARIŞTIRDI
Şüphelilerden alınan itiraflar sonucunda Metin ve Necla Büyükşen çiftinin yanlışlıkla öldürüldüğü, tutulan kiralık katilin evleri karıştırdığı ortaya çıkmıştı.

ASIL HEDEF İLK KEZ KONUŞTU
Kiralık katilin asıl hedefinde bulunan Hüseyin K. ilk kez Sabah gazetesine konuşarak yaşadıklarını anlattı. Azmettirici olduğu öğrenilen Esra ile kısa süreli bir ilişki yaşadığını söyleyen Hüseyin K., sözlerine şöyle devam etti: 

"Metin ve Necla Büyükşen cinayetinden 20 gün kadar önce Esra ile ayrılmıştık. Ayrıldıktan sonra birkaç kez bana ulaşmaya çalıştı ama ben konuşmadım. Geçen hafta gözaltıları görünce bende o zaman her şeyi öğrendim. Haberlerde gördüğüm kadarıyla hamile olduğunu söyleyerek arkadaşım Zekeriya'dan evimin adresini almış. Ancak hamilelik durumu kesinlikle söz konusu değildir. Benim evime girmek istediklerini ancak yanlış eve girdiklerini duydum."

"METİN AMCA VE NECLA TEYZE ANNE BABAM GİBİYDİ"
"Olay günü benim evimde de anne ve babam dahil ailemden 5 kişi vardı. Metin amca ve Necla teyzenin hayatını kaybettiği için çök üzgünüm. Ancak bu olayda bende o sırada evde bulunan ailemdeki 5 kişiyi kaybedebilirdim. Bu olayda kimseyi kaybetmedim ama Metin amca ve Necla teyzeyi de annem ve babam gibi görüyordum. Onlarla birlikte büyüdüm. Bende mağdurum. Soruşturmayı takip edeceğim. Yasal yollardan hakkımı sonuna kadar arayacağım."

Büyükşen'leri yanlışlıkla öldüren kiralık katil Afgan çoban çıktı!


 

büyükşen katil cinayet