Batuhan Çolak'tan açıklama: "Bir adım geri atmayacağız!"

TAKİP ET

Aykiri.com.tr Genel Yayın Yönetmeni Batuhan Çolak, Kampüs Cadıları isimli oluşumun paylaşımıyla birlikte kendisini hedef gösteren terör örgütü PKK uzantılı oluşumlara sosyal medya hesabından yanıt verdi.

Aykiri.com.tr Genel Yayın Yönetmeni Batuhan Çolak, Fırat Çakıroğlu'nun şehit edilmesine yol açan ve kendisini yazısı üzerinden hedef gösteren "Kampüs Cadısı" isimli terör örgütü PKK uzantılı oluşuma ve destekçilerine yanıt verdi.

Sosyal medya hesabından bir video paylaşan Çolak, "Temsil ettiğiniz karanlık zihniyetin karşısında olmaya devam edeceğiz. Bir adım geri atmayacağız" dedi.

Çolak, videoya şu notu düştü:
"Feminizm, kadın hakları" gibi kelimelere sığınarak insanların hayatını karartıp, şahsımı hedef gösteren Kampüs Cadıları vb oluşumlara yanıtımdır: "Size verecek bir Fırat'ımız daha yoktur, temsil ettiğiniz karanlık zihniyetin karşısında olmaya devam edeceğiz." Batuhan Çolak'ın açıklamaları şöyle:
"Fırat Çakıroğlu'nun ölüm yıldönümünde nasıl göz göre göre şehit edildiğine dair bir köşe yazısı paylaştım. Onu hedef gösteren oluşumların, belgeleriyle yapmış oldukları insanlık dışı paylaşımları bir kez daha hatırlattım.

Bu oluşumların hiçbir yasal sürece uğramadan faaliyetlerine devam ettiklerini belirttim. Bu yazıyı paylaşmamla beraber çeşitli fake hesaplardan tehdti mesajları gelmeye başladı. En nihayetinde Kampüs Cadıları isimli oluşumun sosyal medya hesabından fotoğrafım "Teşhir ediyoruz" diyerek hedef gösterilmeye çalışıldı.

Bunlar "Feminizm, kadın hakları" gibi kelimelerin arkasına sığınmış, insanların hayatına kast eden, insanların hayatını karartan, Kandil'e biat etmiş PKK terör örgütü bağlantılı yapılanmaların ta kendileridir.

Bunlara verilecek canımız, kardeşimiz yoktur. Bunlara teslim edecek kampüsümüz yoktur. Dolayısıyla bunlar karşısında susacağımızı, tehdit etmelerine karşı geri adım atacağımızı kimse düşünmesin.

Şu ana kadar hiç ummadığım şekilde hiç tanımadığım insanlardan binlerce mesaj geldi. Herkese çok çok teşekkür ediyorum.

Ancak şu unutulmasın ki; bizim kaybedecek bir Fırat'ımız, verebilecek bir canımız, bunlara teslim olabilecek bir zihniyetimiz ve duruşumuz bulunmamaktadır. Haliyle PKK bağlantılı, terör örgütü bağlantılı her ne isimle, ne sembolle faaliyet gösterenler varsa her zaman karşılarında olmaya devam edeceğiz."

Batuhan Çolak yazdı: Fırat Çakıroğlu gerçekleri!

Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nun katillerinden Kampüs Cadıları Batuhan Çolak'ı hedef gösterdi!

ODTÜ'lü öğrencilerden 'Kampüs Cadıları'na tepki: Öcalan'ın etkinliğine katılıp, gazeteci tehdit ediyorlar!

batuhan çolak aykırı kampüs cadıları terörist pkk şehit fırat çakıroğlu sosyal medya