Asiye'nin son durumu nasıl, hastaneden açıklama var: Doku nakline başlandı

TAKİP ET

Gaziantep'te pitbull cinsi 2 köpeğin saldırısı sonucu ağır yaralanan 4 yaşındaki Asiye Ateş'in sağlık durumuna ilişkin yeni bir gelişme yaşandı. Antalya'ya sevk edilen Asiye'ye, Prof. Dr. Ömer Özkan ve ekibi tarafından doku nakline başlandığı ifade edildi.

Gaziantep'te 4 yaşındaki Asiye Ateş, bir sitenin bahçesinde pitbull cinsi iki köpeğin saldırısına uğramıştı. Asiye, geçtiğimiz gün gece saatlerinde Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edilmişti. 

Asiye'nin sağlık durumuna ilişkin yeni bir gelişme yaşandı. Prof. Dr. Ömer Özkan ve ekibi tarafından Asiye'nin ameliyata alındığı belirtildi. Özkan'ın yoğun bakım servisinde yatan Asiye'nin muayenesini yaptıktan sonra saat 13.00 sıralarında doku nakline başladığı ifade edildi.

Asiye'nin babası işinden kovuldu!

Erdoğan'dan pitbull saldırısına uğrayan Asiye hakkında açıklama: Bedelini ödeyeceksiniz

ERDOĞAN ASİYE'NİN BABASIYLA GÖRÜŞTÜ
İletişim Başkanlığı, dün Gaziantep’te işçilerle yemek programında bir araya gelen Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 2 pitbull köpeğin saldırısına uğrayan Asiye'nin babası Hüseyin Ateş’i telefonla aradığını açıkladı.

Asiye Ateş’in sağlık durumu hakkında bilgi alan Erdoğan, “Asiye’nin gözlerinden öpüyorum. Rabbimden şifalar diliyorum. Namazlarımda da dua edeceğim inşallah. Allah sabırlar versin” dedi.
 

asiye hastane doktor pitbull doku nakli gaziantep köpek saldırı