ALİMDER yurdunda aşçı olarak çalışan şahıs, öğrencinin kafasını kesip göğsüne koydu

TAKİP ET

Antalya'daki erkek öğrenci yurdundan akıl almaz vahşet yaşandı. Antalya İlim ve Kültür Derneği'ne (ALİMDER) ait yurtta  aşçı olarak çalışan İhsan Güney (38), yemekhanede üniversite öğrencisi Mehmet Sami Tuğrul'un (18) başını satırla kesip, göğsünün üzerine koydu. Güney'in Tuğrul'u öldürdükten sonra "Deccal'i öldürdüm" diye bağırdığı belirtildi. Güney, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

ALTUĞ GÖMLEKSİZ / ANTALYA

Antalya Kepez'de bulunan Antalya İlim ve Kültür Derneği’ne ait 4 katlı öğrenci yurdunda akıllara durgunluk veren bir vahşet yaşandı.

Yurtta aşçı olarak çalışan 38 yaşındaki İhsan Güney, yemekhanede 18 yaşındaki üniversite öğrencisi Mehmet Sami Tuğrul'un başını satırla kesti.

DECCAL'İ ÖLDÜRDÜM
Satırı ve kestiği başı, Tuğrul'un göğsünün üzerine koyan Güney'in "Deccal'i öldürdüm" diye bağırdığı öğrenildi.

Yurtta bulunan diğer öğrencilerin İhsan Güney'i yemekhaneye kilitleyerek polis ekiplerine haber verdiği belirtildi. Olay yerine gelen emniyet güçleri Güney'i gözaltına alarak Cinayet Büro Amirliğine götürdü.

Güney'in Akdeniz Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü 1. sınıf öğrencisi Mehmet Sami Tuğrul'u neden öldürdüğü ise bilinmiyor. 


Arkadaşları, Tuğrul'un sessiz ve kendi halinde bir öğrenci olduğunu söyledi.


MUHABİRİMİZE MÜDAHALE
Konuyla ilgili olay yerine giden muhabirimiz binaya girdikten sonra yurt yetkililerin müdahalesiyle karşılaştı. Görevliler, olay hakkında bilgi ve görüntü almak isteyen muhabirimizi zor kullanılarak dışarı çıkartmaya çalıştı. 

İHSAN GÜNEY TUTUKLANDI!
ALİMDER'e ait yurdun yemekhanesinde Mehmet Sami Tuğrul'u satırla başını keserek öldüren aşçı İhsan Güney tutuklandı.

Batuhan Çolak: Antalya'daki korkunç cinayetin arka planı


Batuhan Çolak: Kur'an kursunda asılı bulunan 12 yaşındaki çocuk!

antalya yurt aşçı antalya yurt alimder antalya i̇lim ve kültür derneği kafasını kesti kafa kesme öğrenci üniversite