Alaattin Çakıcı'nın Erdoğan ve CHP hakkında mahkemede söylediği sözler yeniden gündemde

TAKİP ET

Alaattin Çakıcı'nın mahkemede "Bu ülke Erdoğan'ın babasının çiftliği değil, CHP, AK Parti ile işbirliği yaparsa aldığı oya ihanet eder" dediği sözler yeniden gündeme geldi.

Sedat Peker’in yayınladığı videolardan sonra, Alaattin Çakıcı da konuya dahil olarak açıklamalarda bulunmuştu. Çakıcı, açıklamalarında muhalefeti hedef alıp, Cumhur İttifakı’ndan yana bir tavır sergilemişti.

Alaattin Çakıcı’nın, 2008 yılında bir mahkemede Ak Parti ve Erdoğan aleyhine yaptığı konuşmalar yeniden gündeme geldi.

BUNLARLA İŞBİRLİĞİ YAPAN ONUR VE ŞEREFİNİ KAYBETMİŞTİR 
Çakıcı, hakime yaptığı savunmada siyasi gündeme de girmiş ve Cumhuriyet Halk Partisi’ne yönelik, “İktidara yeşil ışık yakıyor. Millet adına %25 oy almış bir parti diyor ki, devletin güvenliği için hükümeti sıkıntıya sokamayız. O parti eğer onurlu ve şerefliyse, meydanlarda kime hırsız, diktatör demişse onunla işbirliği yaptığı an seçmeninin onurunu ayaklar altına almış olur” ifadelerini kullanmıştı

Alaattin Çakıcı, Sedat Peker-AK Parti kavgasında tarafını seçti, İYİ Parti'yi de hedef aldı

Alaattin Çakıcı'nın eski avukatı Mehmet Sinan İnce kayboldu!

Çakıcı konuşmasının devamında Ak Parti için, “Bunlarla kim, hangi parti işbirliği yapıyorsa vatan hainidir” demesi dikkat çekiyor.

BU ÜLKE ERDOĞAN’IN BABASININ ÇİFTLİĞİ DEĞİL
Recep Tayyip Erdoğan’dan, “Sahte Sultan” diye bahseden Çakıcı, “İtibarı iade edecek Türk Silahlı Kuvvetlerine. İtibari iade edecek Polis Teşkilatına. Bu ülke onun babasının çiftliği değil. Bu ülkenin askeri, polisi, savcısı onun babasının marabası değil” diyerek Erdoğan’a sesleniyor. 

Alaattin Çakıcı, Devlet Bahçeli'nin doğum gününü kutladı


MİLLETİN BAŞINA ALİ KIRAN BAŞ KESEN KESİLDİLER 
Alaattin Çakıcı ortaya çıkan mahkeme konuşmalarının sonunda, Ak Parti hükümetinden şu sözlerle bahsediyor;

 “Sesim çıkmıyor diye uysal koyun değilim. Milletin başına ali kıran baş kesen kesildiler. Herkesi tehdit ediyor. Basın özgür değil, adliye özgür değil, polisin üzerinde büyük baskı var. Türk Silahlı Kuvvetleri’nin omurgasıyla oynadı, Silahlı Kuvvetler bu ülkenin temel taşıdır.”

alaattin çakıcı çakıcının erdoğan sözleri çakıcının savunması