AKP'li Numan Kurtulmuş: "Bütün anketlerde AKP açık ara birinci"

TAKİP ET

AKP Genel Başkanvekili Kurtulmuş, seçim anketlerine ilişkin konuştu. Kurtulmuş, "Bugün bütün kamuoyu anketlerinde AKP açık ara birinci parti" dedi.

AKP Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, Ordu'da AKP Yerel Yönetimler Bölge Toplantısı'nda konuştu. Anket sonuçlarına değinen Kurtulmuş, "Bugün bütün kamuoyu anketlerinde AKP açık ara birinci parti" ifadelerini kullandı.

"AKP ANKETLERDE AÇIK ARA BİRİNCİ PARTİ"
Numan Kurtulmuş, araştırma şirketleri tarafından yapılan anket sonuçlarına değindi. Kurutlmuş, "Bugün bütün kamuoyu anketlerinde AK Parti açık ara birinci partidir ve bütün yaş gruplarında birinci partidir. Bu başarılarımızın arkasında siyasi tecrübelerimiz var. Bu başarının arkasında gerçekten fedakarca çalışmanın yeri var." diye konuştu.

"2023 VE 2024 BİZİM İÇİNSİYASİ AHLAK BAKIMINDAN BELİRLEYİCİ OLACAK"
Gönle girmek zordur ama gönüllerden düşmemek çok çok daha zordur. Önümüzdeki 2023 ve 2024'ün bizim açımızdan siyasal ahlak bakımından belirleyici olan kısmı burasıdır. Gönüllerden düşmemektir. Bu fedakarlık ister, daha çok çalışmak ister, daha çok emek ister. İnşallah yolumuza devam edeceğiz. Allah'ın izniyle 2023'ü kazasız belasız atlatarak 2024'de aldığımız oyun daha fazlasını alarak yolumuza devam edeceğiz." 

İktidara yakın ORC'den anket: Z kuşağının partisi belli oldu!

Son anketten çarpıcı sonuç: Başkanlık sistemi ve AKP kaybediyor!

akp numan kurtulmuş anket erdoğan