AK Parti'de deprem: Pelikan, Bülent Arınç'a savaş açtı!

TAKİP ET

AK Parti'de sular durulmuyor. Pelikancılar, yeni projelerinde AK Partili Bülent Arınç'a savaş açtı. 'İhanet Çetesi' isimli hesaptan video paylaşan Pelikancılar, Arınç'ı FETÖ'cülükle ve FETÖ'cüleri savunmakla suçladı. İşte detaylar...

Sedat Peker'in yayınladığı videolarda Süleyman Soylu, Mehmet Ağar ve Tolga Ağar gibi AK Partili isimleri hedef almasının ardından AK Parti'de sular durulmuyor. Peker'in de videolarında "Sıra size de gelecek" diyerek bahsetti Pelikancılar, Bülent Arınç'a savaş açtı.

Süleyman Soylu'nun Sedat Peker'in iddialarına cevap vermek için çıktığı Habertürk canlı yayınındaki açıklamalarına AK Parti cephesi ve iktidar medyası sessiz kaldı. Ancak Pelikancılar video yayınlayarak Bülent Arınç'ı hedef aldı.

Saçıklamalarına AKP kanadının çoğunlukla sessiz kalması dikkat çekerken Pelikancılar, yayınladığı video ile Bülent Arınç'ı hedef aldı.

Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu'ndan istifa eden Bülent Arınç, Sedat Peker'in iddiaları hakkında geçtiğimiz gün açıklama yapmuş ve şu ifadeleri kullanmıştı; "Lohusa kadınların tutuklandığı Türkiye'de, ‘şanlı yargımız’ bu ağır suçların sahipleri hakkında gerekeni yapacak herhalde"

Arınç'ın bu açıklaması sonrasında Pelikancılara ait olan  'İhanet Çetesi' isimli hesaptan bir video paylaşıldı. Söz konusu videoda  Bülent Arınç ve FETÖ'den yargılanan damadına dikkat çekilerek, Arınç eleştirildi.

Pelikancılar, Arınç'ı videoda, FETÖ'cü olmak ve FETÖ'cülerle işbirliği yapmak ile suçlandı. 

 

Sedat Peker ortaya çıktı: Operasyonu, Pelikancılar ve Mehmet Ağar yaptı!

Pelikancı Hilal Kaplan'ın sözde Ermeni soykırımı etkinliğine katıldığı ortaya çıktı

ak parti pelikan pelikancılar sedat peker bülent arınç