Ajda Pekkan'dan Yıldız Tilbe'ye sokak köpekleri tepkisi

TAKİP ET

Ajda Pekkan, sokak hayvanları için "Saldırgan köpeklere zehirli et verin, gebersinler" diyen Yıldız Tilbe'ye tepki gösterdi.

Şarkıcı Yıldız Tilbe, sosyal medya hesabından köpek saldırısı sonucu yaralanan ve hayatını kaybedenler için paylaşım yaptı.

Paylaşımında sokak hayvanlarını hedef alan Tilbe, "Saldıran köpek gruplarına bölge halkı zehirli et versin hepsi gebersin" ifadelerini kullandı. Tilbe'nin sözleri vatandaşların tepkisine neden oldu.

Yıldız Tilbe'den tepki çeken sözler: Köpeklere zehirli et verin, gebersinler!

Yıldız Tilbe'nin paylaşımına Ajda Pekkan da sosyal medyadan tepkisini dile getirdi. Pekkan "Mazlumları hedef alan hiç bir ölüm fermanına sessiz kalamam. Bizler yaşatmak için varız. Sokak hayvanları sahipsiz değildir" dedi.

Instagram hesabından barınaktaki bir köpeği sevdiği videoyu paylaşan Ajda Pekkan, "Savaşa karşı ve şiddete karşı duruşumuzu hayatın her alanında ve her canlıya yapılacak vahşete ve baskıya karşıda göstermemiz gerekiyor. Gerçekten çok üzgünüm. Mazlumları hedef alan hiç bir ölüm fermanına sessiz kalamam. Bizler yaşatmak için varız. Sokak hayvanları sahipsiz değildir" dedi.

yıldız tilbe ajda pekkan sokak hayvanları köpekler hayvan sokak köpekleri