Adıyaman'da 3 günlük bebeği canlı canlı mezara gömen anne ve anneanne tutuklandı

TAKİP ET

Tüm Türkiye'de infial yaratan 'Adıyaman'da diri diri gömülen bebek' olayında yeni bir gelişme yaşandı. Bebeği yasak aşk sonrası doğduğu için gömdüklerini itiraf eden 17 yaşındaki anne ile anneanne serbest bırakıldıktan kısa süre sonra gelen tepkiler üzerine yeniden tutuklandı.

Adıyaman'da annesinin diri diri toprağa gömdüğü 3 günlük kız çocuğu, çevrede bulunan lise öğrencileri tarafından kurtarılmıştı. Olayın ardından gözaltına alınan bebeğin annesi Gülçin E., (17) ile anneanne Ülkü E., suçlarını itiraf ederek bebekten kurtulmak istediklerini söylemişti. Mahkemeye çıkarılan şüphelilerin nöbetçi hakimlik tarafından adli kontrol şartıyla serbest bırakılması sosyal medyada infial yaratarak büyük tepkiye neden oldu. 

SAVCILIK İTİRAZI İLE TUTUKLANDILAR
Yaşanan gelişmeler üzerine harakete geçen Cumhuriyet Savcılığı, olayı gerçekleştiren anne ile anneannenin salıverilmesine itirazda bulundu. Savcılık itirazıyla yeniden gözaltına alınan ikili bu kez sulh ceza hakimliği tarafından tutuklandı.

BEBEK KORUMAYA ALINACAK
Olay sonrası hastaneye kaldırılan bebeğe sağlık görevlileri tarafından Fatma adı verilmişti. Hastanede tedavi altına alınan Fatma bebeğin iyileştikten sonra devlet korumasına alınacağı öğrenildi.
 

Adıyaman'da 3 günlük bebeği canlı canlı toprağa gömen caniler serbest bırakıldı!

Adıyaman'da yeni doğmuş bir bebek canlı canlı mezara gömüldü, lise öğrencileri kurtardı

adıyaman mezar bebek anne