15 Temmuz Gazisi denilen Ahmet Onay için şok iddialar: "Ayağı çizildi, kan tuttuğu için fenalaştı!"

TAKİP ET

Erdoğan'ın alnından öptüğü ve Sedat Peker'in araba hediye ettiği '15 Temmuz gazisi' Ahmet Onay'ın, 15 Temmuz gecesinde ayağının çizildiği ve kan tuttuğu için fenalaştığı iddia edildi. Konuyla ilgili 'RaporTürkiye' hesabından video paylaşılırken, Onay'ın açıklamalarına cevap veren bir kullanıcının yorumları dikkat çekti. İşte detaylar...

Sedat Peker, Twitter hesabından 15 Temmuz'un ardından Süleyman Soylu'nun halka yetkisi olmadığı halde silah dağıttığını iddia eden paylaşımlar yapmıştı. Peker'in, Ağustos 2016'da İstanbul'da silah sevkiyatı/dağıtımı ile ilgili iddiasında “Şahittir” dediği 15 Temmuz Gazisi Ahmet Onay, iddiayı doğrulamış ancak ne taşındığını bilmediğini söylemişti.

Sedat Peker'in ismini verdiği 15 Temmuz gazisi Ahmet Onay görüşmeyi doğruladı!


Peker'in iddiaları sonrasında gündeme gelen Ahmet Onay ile ilgili çok çarpıcı bir iddia öne sürüldü. Ahmet Onay'ın 15 Temmuz gecesi ayağının çizildiği ve kan tuttuğu için fenalaştığı iddia edildi. Konuyla ilgili Twitter'da "RaporTürkiye" hesabı, olay anının videosunu paylaştı.

15 Temmuz darbe girişiminde Atatürk Havalimanında "yaralandığı" belirtilen ve Erdoğan'ın yerde yatarken alnından öptüğü 18 yaşındaki Ahmet Onay'ın ağlarken, bir taraftan da "Fotoğraf çektiniz mi?" diye sorduğu görüldü.

O görüntüler şöyle;


AHMET ONAY HAKKINDA ŞOK İDDİALAR
Sedat Peker'in ismini vermesinin ardından Ahmet Onay, Twitter hesabından açıklamalarda bulunmuştu. Onay, görüşmeyi ve Peker'in iddialarını doğrulamış ancak ne taşındığını bilmediğini söylemişti.

Onay'ın açıklamalarına ise tanıdığı olduğunu iddia eden "deneme60196502" isimli sahte bir hesaptan yapılan yorumlar dikkat çekti.

Söz konusu yorumlar şu şekilde;
"Eksik anlatıyorsun;
1- Sedat Peker sana sadece araba hediye etmedi, bir de galeri açtı
2- Yaralarım iyileşmedi diyorsun ama havaalanında yaralarına bakar doktor ufak bir kesik var diyor.
3- Gazilik raporunda yara değil, psikolojisi bozulmuş diye raporun var. Yaran yok!
4- Sedat Peker ile Etiler'de iftarda değil, bizzat evinin önünde saatlerce bekleyip içeri davet edilince tanıştın.
5- Erdoğan alnından öper öpmez Necmi Kadıoğlu seni özel kalem olarak işe aldı.
6- Emre Belezoğlu ile de yakın ilişkiler kurdun.
7- Kirada yaşarken zengin oldun!
8- SGK tarafından istenilen evrakları almak İçin gittiğin Bakırköy Devlet Hastanesinde, herkesin içinde onurlu şerefli bir doktordan fırça yedin! "Çiziğiniz bile yok, Gazi olayım diye sıraya girmişsin! Hak yemekten utanın" diye!
9- Son olarak, 15 Temmuz Gazileri maaş almıyor. Kimse onlara evler arabalar almıyor. Hanımları temizliğe giden, intihar eden 15 Temmuz Gazileri var. Umarım senin üzerinden o garibanlara laf - söz gelmez!"




ahmet onay 15 temmuz sedat peker gazi erdoğan