Anasayfa
  • Gündem
  • Spor
  • Siyaset
  • Ekonomi
  • Dünya
  • Medya
  • Teknoloji
  • Kültür-Sanat
  • Sağlık Yaşam Eğitim
  • Ara
  1. Haberler
  2. Siyaset
  3. Ali Mahir Başarır'dan "Ekrem İmamoğlu" yorumu
Siyaset
Yayınlanma: 14 Haziran 2023 - 15:31

Ali Mahir Başarır'dan "Ekrem İmamoğlu" yorumu

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun görüşmesine ilişkin konuşan CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, "Görüşmeden sonra açıklama yapılacaktır" dedi. Başarır, İmamoğlu'nun olası adaylığına ilişkin de dikkat çeken bir değerlendirme yaptı.

Siyaset
14 Haziran 2023 - 15:31
TAKİP ETTAKİP ET
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Ali Mahir Başarır'dan
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır TBMM’de düzenlediği basın toplantısında gündeme dair açıklamalar yaptı.

Başarır “CHP’nin bu üzüntüden bu tartışmadan bir an önce çıkması ve Türkiye’nin sorunlarına yönelmesi gerekiyor. Ama şunu söyleyeyim Ekrem Bey, Özgür Bey ya da partinin birçok değeri aday olmak isteyebilir, bunun da yeri kurultaydır” dedi.

"GÖRÜŞMENİN İÇERİĞİNİ BİLMİYORUM"

Ekrem İmamoğlu ile Kemal Kılıçdaroğlu’nun görüşmesi hakkında da açıklama yapan Başarır, “Ekrem Bey’in görüşmesinin bugün olduğunu biliyorum. Görüşmeden sonra açıklama yapılacaktır. Görüşmenin içeriği hakkında bir bilgim yok. Ekrem Bey, Özgür Bey ya da partinin bir çok değeri aday olmak isteyebilir bunun da yeri kurultaydır. Genel Başkan seçimden sonra kurultay sürecini başlattı. Mahalle seçimleri ilçe kurultayları yapılacak ve büyük kurultay yapılacak. Ve değişimin önünü açıyorum diyen bir genel başkanımız var. Ve burada her şey konuşulacak. İdeolojik eylem söylem örgütlerin durumu… Hepsini burada konuşacağız. Tabi ki değiştirmemiz gereken bir çok konu olacak tüzük ve program dahil olmak üzere. Kurultay süreci tamamlanacak" dedi. 

"YENİLİKSE EN TEPEYE KADAR YAPMALIYIZ"

Başarır şöyle devam etti: 

"Cumhuriyet Halk Partisi 85 milyon içinde bize oy veren vermeyen tüm seçmen için önemli bir güvence. CHP’nin bu üzüntüden bu tartışmadan bir an önce çıkması ve Türkiye’nin sorunlarına yönelmesi gerekiyor. Ama şunu söyleyeyim Ekrem Bey, Özgür Bey ya da partinin bir çok değeri aday olmak isteyebilir bunun da yeri kurultaydır. Bu konuda hiç sıkıntı yok. Sayın Genel Başkanımız partiyi gençleri bize milyonlarca oy veren genç kardeşlerimizi bu partiye kazandırmak ve parti yönetimine almak istiyoruz. Bu 5 yıllık muhalefet sürecini beraber yürütmek istiyoruz. 

İdeolojik olarak söylem olarak bir çok konuda farklı davranmamız yönünde sandıktan gelen bir tespit var bunları değerlendirmemiz gerekiyor. Ben bu görüşmelerin kıymetli olduğunu düşünüyorum tartışmalıyız ve en doğru olanı bulmalıyız. Ama ilçelerde de illerde de genç yeni dünyaya farklı bakan. Bizim gibi düşünen ama daha hareketli arkadaşlarımızın ilçe ve il yönetiminde Türkiye’nin karşısına çıkacağını umuyorum. Yenilikse üyelerden başlayıp en tepeye kadar yapmalıyız."

  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Bahçeli'den dikkat çeken açıklama: Türkiye arınma sürecinden geçiyor
Bahçeli'den dikkat çeken açıklama: Türkiye arınma sürecinden geçiyor
Cemil Tugay'dan dikkat çeken adım: ADD üyeliğini sonlandırdı
Cemil Tugay'dan dikkat çeken adım: ADD üyeliğini sonlandırdı
Beştepe'de sürpriz gelişme! Cumhurbaşkanı Erdoğan'la Cemil Tugay Beştepe'de görüştü
Beştepe'de sürpriz gelişme! Cumhurbaşkanı Erdoğan'la Cemil Tugay Beştepe'de görüştü
CHP'de 5 belediye başkanı hakkında ihraç kararı
CHP'de 5 belediye başkanı hakkında ihraç kararı
Son Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan fon soruşturması açıklaması!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan fon soruşturması açıklaması! "Gereken...
TFF'den Ferhat Gündoğdu ve MHK açıklaması
TFF'den Ferhat Gündoğdu ve MHK açıklaması
Bahçeli'den dikkat çeken açıklama: Türkiye arınma sürecinden geçiyor
Bahçeli'den dikkat çeken açıklama: Türkiye arınma sürecinden geçiyor
Eski hakem Alper Ulusoy'un ifadesi ortaya çıktı!
Eski hakem Alper Ulusoy'un ifadesi ortaya çıktı!
"Kumarhaneler Kralı" Sudi Özkan hayatını kaybetti
Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşen Ekrem İmamoğlu'dan ilk açıklama
Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşen Ekrem İmamoğlu'dan ilk açıklama

Ana Sayfa
Gündem
Spor
Siyaset
Ekonomi
Dünya
Medya
Teknoloji
Kültür-Sanat
Sağlık
Yaşam
Eğitim
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Günün Haberleri
Arşiv
Hava Durumu
Nöbetci Eczaneler
  • Dünya
  • Ekonomi
  • Gündem
  • Kültür-Sanat
  • Medya
  • Sağlık
  • Siyaset
  • Spor
  • Foto Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Hava Durumu
  • Nöbetci Eczaneler

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.