Türkiye, 2022 yılına doğalgaz ve elektriğe gelen rekor zamlarla girdi. Peş peşe yapılan zamlara vatandaşlardan tepki gelirken AKP'ye yakın gazeteci Nasuhi Güngör, zamların zamanlamasına tepki gösterdi.
Twitter hesabından "Yazmasam uyuyamam" diyen Nasuhi Güngör, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 2021 yılındaki faaliyet ve icraatleri sosyal medya hesabından paylaştığı günde zamların açıklanmasını eleştirdi.
Güngör, "Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sosyal medyada muazzam bir hizmet akışı sunduğu günde, zam açıklamak nasıl bir aklın ürünü acaba?" diye sordu.
Güngör, paylaşımı üzerine gelen tepkilere de "Kamuda ya da özel sektörde yapılacak tek kuruş zamdan bile asla hoşnut olmam, olamam. Şimdi kim ne istiyorsa öyle anlayabilir" diye yanıt verdi.
İşte Güngör'ün paylaşımları:
Gündem
Yayınlanma: 01 Ocak 2022 - 11:49
AKP'ye yakın Nasuhi Güngör'den zam tepkisi: Erdoğan'a operasyon iması
AKP'ye yakınlığı ile bilinen gazeteci Nasuhi Güngör, doğalgaz ve elektriğe gelen dev zamlara dikkat çeken bir tepki gösterdi. Güngör, Erdoğan'ın sosyal medya hesabından icraatları paylaştığı günde zamların açıklanmasını eleştirdi.
Gündem
01 Ocak 2022 - 11:49
İlginizi Çekebilir