Prof. Dr. Erhan Afyoncu, son yıllarda belirli medya grupları tarafından dikte edilmek istenen "Türkiyeli" söylemlerine yönelik sosyal medya hesabından tepki gösterdi.
Afyoncu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Türkiyeli, Türkiye vatandaşı, Türkiye bayrağı ifadelerinin kullanılması baştan sona yanlıştır. Tarihe ve Anayasamıza göre Türk ve Türk bayrağı deriz. Unutmayın, her şey gelip geçer, Türklük baki kalır." ifadelerini kullandı.
Siyaset
Yayınlanma: 14 Haziran 2023 - 22:24
Güncelleme: 14 Haziran 2023 - 22:38
"Türkiyeli" söylemlerine Prof. Dr. Erhan Afyoncu'dan tepki
"Türkiyeli" söylemlerine Prof. Dr. Erhan Afyoncu'dan tepki: "Türkiyeli, Türkiye vatandaşı, Türkiye bayrağı ifadelerinin kullanılması baştan sona yanlıştır. Tarihe ve Anayasamıza göre Türk ve Türk bayrağı deriz. Unutmayın, her şey gelip geçer, Türklük baki kalır."
Siyaset
14 Haziran 2023 - 22:24
Güncelleme: 14 Haziran 2023 - 22:38