Anasayfa
  • Gündem
  • Spor
  • Siyaset
  • Ekonomi
  • Dünya
  • Medya
  • Teknoloji
  • Kültür-Sanat
  • Sağlık Yaşam Eğitim
  • Ara
  1. Haberler
  2. Siyaset
  3. Sabah'tan 'Özel' Manşet!
Siyaset
Yayınlanma: 08 Nisan 2024 - 14:55
Güncelleme: 08 Nisan 2024 - 15:23

Sabah'tan 'Özel' Manşet!

Erdoğan'ın damadı eski Hazine ve Maliye Bakan'ı Berat Albayrak'ın abisi Serhat Albayrak'ın sahibi olduğu Sabah gazetesi, bugün sürpriz bir manşet ve birinci sayfa ile okuyucularının karşısına çıktı. CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in Sabah yazarı Yavuz Donat'a verdiği röportaj, "Makama saygıdan asla taviz yok" başlığı ile Sabah'ın manşetinde yer aldı.

Siyaset
08 Nisan 2024 - 14:55
Güncelleme: 08 Nisan 2024 - 15:23
TAKİP ETTAKİP ET
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Sabah'tan 'Özel' Manşet!

Eski  Hazine ve Maliye Bakan'ı Berat Albayrak'ın abisi Serhat Albayrak tarafından yönetilen Sabah gazetesinin bugünkü manşetini görenler şaştı kaldı. Sabah yazarı Yavuz Donat'ın Özgür Özel ile yaptığı röportaj birinci sayfa manşetten haber yapıldı.

Özgür Özel’in, Ramazan Bayramı dolaysıyla Erdoğan’ı arayacağı, Özel’in yine en sert muhalefeti yapacağı fakat “nezaketten ve makamlara saygıdan asla taviz” verilmeyeceğine dair mesajları verdiği röportaj, "Makama saygıdan asla taviz yok" başlığıyla manşete taşındı.

Yavuz Donat'a verilen röportajın ana mesajları şöyle:

"Birinci partiyiz bayramda aramak bize düşer"

Geçen bayram, Devlet Bahçeli'den başlayarak bütün liderleri aramıştım... Bir tek Erdoğan'ı aramadım. Ama o zaman ikinci partiydik. Şimdi... 31 Mart seçimleri... Ve CHP birinci parti... Alttan almak, fedakârlık yapmak, ilk adımı atmak, ilk eli uzatmak bize düşer. Bayram günü Sayın Cumhurbaşkanı'nı arayacağım... Bayramını tebrik edeceğim. Sonrasında kendilerine bazı şeyler söyleyeceğim.

En sert muhalefet olacağız... Fakat... Nezaketten ve makamlara saygıdan asla ve asla taviz vermeyeceğiz. Zira... Ben milletin göreve getirdiği bir insanı yok sayarsam, o zaman kendi belediye başkanlarımın da yok sayılmasını göze alırım... Bu doğru bir şey değil.

"Diyalog kanallarının açık tutulmalı"

Diyalog kanallarının açık tutulması gerektiğini... Kendilerinin millet tarafından iktidar ile görevlendirildiğini... Bizim de 31 Mart seçimlerinde Türkiye nüfusunun yüzde 65'ine, milli gelirin de yüzde 85'ine hâkim bir coğrafyada yerel iktidar olduğumuzu... Birlikte çalışmak zorunda olduğumuzu... Ve dönem dönem istişare etmek zorunda olduğumuzu söyleyeceğim.

İşte Sabah'ın bugünkü manşet sayfası:

  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Ahmet Türk'ten dikkat çeken kayyum çıkışı
Ahmet Türk'ten dikkat çeken kayyum çıkışı
Şırnak Belediyesi'nden Devlet Bahçeli'ye jest!
Şırnak Belediyesi'nden Devlet Bahçeli'ye jest!
Adıyaman Belediye Başkanı Tutdere'ye yönelik soruşturmada yeni gelişme!
Adıyaman Belediye Başkanı Tutdere'ye yönelik soruşturmada yeni gelişme!
Selahattin Demirtaş'la ilgili dikkat çeken karar!
Selahattin Demirtaş'la ilgili dikkat çeken karar!
Son Haberler
Fenerbahçe'de sürpriz ayrılık! İstifa etti
Fenerbahçe'de sürpriz ayrılık! İstifa etti
Ahmet Türk'ten dikkat çeken kayyum çıkışı
Ahmet Türk'ten dikkat çeken kayyum çıkışı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: AK Parti, MHP, DEM Parti olarak beraber yürüme karar verdik
Cumhurbaşkanı Erdoğan: AK Parti, MHP, DEM Parti olarak beraber yürüme...
Şırnak Belediyesi'nden Devlet Bahçeli'ye jest!
Şırnak Belediyesi'nden Devlet Bahçeli'ye jest!
Ömer Çelik:
Ömer Çelik: "Tarihi bir konuşma olacak"
Yılmaz: Tam kanunsuzluk hali var
Yılmaz: Tam kanunsuzluk hali var

Ana Sayfa
Gündem
Spor
Siyaset
Ekonomi
Dünya
Medya
Teknoloji
Kültür-Sanat
Sağlık
Yaşam
Eğitim
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Günün Haberleri
Arşiv
Hava Durumu
Nöbetci Eczaneler
  • Dünya
  • Ekonomi
  • Gündem
  • Kültür-Sanat
  • Medya
  • Sağlık
  • Siyaset
  • Spor
  • Foto Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Hava Durumu
  • Nöbetci Eczaneler

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.