Anasayfa
  • Gündem
  • Spor
  • Siyaset
  • Ekonomi
  • Dünya
  • Medya
  • Teknoloji
  • Kültür-Sanat
  • Sağlık Yaşam Eğitim
  • Ara
  1. Haberler
  2. Gündem
  3. Mamak Belediyesi'nden 6 milyonluk kıraathane ihalesi! AKP'li isim kazandı
Gündem
Yayınlanma: 18 Ağustos 2021 - 10:22

Mamak Belediyesi'nden 6 milyonluk kıraathane ihalesi! AKP'li isim kazandı

Ankara'nın AKP'li Mamak Belediyesi, 6 milyon liraya millet kıraathanesi ihalesi düzenledi. İhaleyi kazanan isim ise AKP Ankara İl Yönetim Kurulu Üyesi Osman Özdemir oldu.

Gündem
18 Ağustos 2021 - 10:22
TAKİP ETTAKİP ET
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Mamak Belediyesi'nden 6 milyonluk kıraathane ihalesi! AKP'li isim kazandı

Ankara'nın AKP'li mamak Belediyesi, dikkat çeken bir ihaleye imza attı. Belediye, muhtelif mahallelere yapılacak millet kıraathanesi için 6 milyon liralık ihale düzenledi. İhaleyi kazanan isim ise AKP ankara İl Yönetim Kurulu Üyesi ve akp Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Osman Özdemir oldu.

Birgün'den Mustafa Bildircin'in haberine göre, 2020’de internet sitesinden paylaştığı konteyner fotoğrafının altına, “Millet Kıraathanesi” notunu düşen Mamak Belediyesi, “Muhtelif Mahallelerde Millet Kıraathanesi, Kütüphane Yapılması ve Kültürel Tesislerin Tadilat İnşaatı” ihalesi düzenledi.

AKP’li murat köse başkanlığındaki idarenin 4 Mayıs'ta düzenlediği ihale için sekiz inşaat firması doküman satın aldı ancak yalnızca iki firma teklif verdi. Tekliflerden yalnızca biri geçerli sayılırken Elektronik Kamu Alımları Platformu’nda yer alan bilgilere göre, MABEL Mamak Turizm İnşaat Çiçekçilik Sağlık Hizmetleri isimli belediye iştiraki ve Osman Özdemir ile sözleşme imzalandı.

31 Mayıs'ta sözleşmesi imzalanan ihalenin belediye iştiraki ile birlikte kazananı olan Osman Özdemir’in AKP içinde aktif rol aldığı anlaşıldı. AKP’li Mamak Belediyesi’nden ihale alan ismin, AKP Ankara İl Yönetim Kurulu Üyesi olduğu öğrenilirken sosyal medyadaki biyografisinde Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı unvanını da yazdığı görüldü.

"YAPAN DA AKP'Lİ ALAN DA AKP'Lİ"
CHP Ankara Mamak Belediyesi Grup Başkanvekili Ferat Tokmak, AKP çatısı altında aktif siyaset yapan bir ismin belediye ihalesine girmesinin etik olmadığını söyledi. İhalelerde yaklaşık maliyetlerin gizli tutulduğuna dikkat çeken Tokmak, “İhaleyi yapan da AKP’li alan da… Yaklaşık maliyetin ihaleden önce öğrenilmesi ihtimali çok yüksek” dedi. Durumun haksız rekabete yol açtığını belirten Tokmak, “Bunun kasıtlı yapıldığını düşünüyoruz” ifadesini kullandı.

# mamak# kıraathane# akp# ihale# ankara# murat köse
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
dayı
3 yıl önce

Normaldir. Halk tabiri var kendileri çalıp kendileri oynar diye. İhale yapan kendileri, işi verdikleri kendi adamları. Daha ne olsun. Yazıklar olsun.

Cevapla
Beğen (0)
Beğenme (0)
İlginizi Çekebilir
AK Parti’den istifa etti, büyük almış aldı!
AK Parti’den istifa etti, büyük almış aldı!
Özgür Özel’e saldıran Selçuk Tengioğlu’nun ifadesi ortaya çıktı!
Özgür Özel’e saldıran Selçuk Tengioğlu’nun ifadesi ortaya çıktı!
Ulaştırma Bakanı'ndan
Ulaştırma Bakanı'ndan "Kanal İstanbul" açıklaması: Vazgeçmedik!
Mattia Ahmet Minguzzi'nin mezarına saldıranlar için istenilen ceza belli oldu
Mattia Ahmet Minguzzi'nin mezarına saldıranlar için istenilen ceza belli oldu
Son Haberler
Eski futbolcu Nihat Kahveci çocuklarına 500 metreden fazla yaklaşamayacak
Eski futbolcu Nihat Kahveci çocuklarına 500 metreden fazla yaklaşamayacak
Yeni Papa belli oldu: Tarihte bir ilk!
Yeni Papa belli oldu: Tarihte bir ilk!
Hesabı kapatılan İmamoğlu'nun ilk mesajını Özgür Özel paylaştı
Hesabı kapatılan İmamoğlu'nun ilk mesajını Özgür Özel paylaştı
Kemal Kılıçdaroğlu ifadeye çağrıldı!
Kemal Kılıçdaroğlu ifadeye çağrıldı!
Okul bahçesinde öğretmen cinayeti!
Okul bahçesinde öğretmen cinayeti!
Mastercard açıkladı: Kredi kartlarında devrim gibi değişiklik kararı!
Mastercard açıkladı: Kredi kartlarında devrim gibi değişiklik kararı!

Ana Sayfa
Gündem
Spor
Siyaset
Ekonomi
Dünya
Medya
Teknoloji
Kültür-Sanat
Sağlık
Yaşam
Eğitim
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Günün Haberleri
Arşiv
Hava Durumu
Nöbetci Eczaneler
  • Dünya
  • Ekonomi
  • Gündem
  • Kültür-Sanat
  • Medya
  • Sağlık
  • Siyaset
  • Spor
  • Foto Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Hava Durumu
  • Nöbetci Eczaneler

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.