Türk vatandaşlığına geçen Suriyeliler ve Avrupa ülkelerine geçmeye çalışan düzensiz göçmenlerin geçirdikleri kazalar sıklıkla manşetlerdeki yerlerini alırken Suriye'nin başkenti Şam'da çekilen yeni bir video ise büyük ilgi gördü.
Türkiye'de yaşayan Suriyeliler sıklıkla tartışma konusu olurken Fatih Koparan Suriye'nin başkenti Şam'ın şu anki durumunu kayda aldı.
"Güzel bir Suriye gününden selamlar" diye açılışı videoda sakin sakin dolaşan insanlar ve sokak görüntülerine yer verildi.
Şam'ın kültürel dokusu ve tarihi yapısı konusunda da bilgilere yer verilen çalışmada izleyenler Şam'da dolaştırıldı.
Hristiyan ve Ermenilerin yaşadığı iki sokak da görüntülerde yer aldı. Osmanlı tebası tarafından Şam'da yaptırılan konaklarda ise tuğra motifli kapılara dikkat çekildi. Çevredeki kafelerde Suriyelilerin oturup kahvelerini içtikleri ve günlük hayatlarına devam ettikleri görüntüler ise gözden kaçmadı.
Yaşam
Yayınlanma: 25 Haziran 2023 - 20:17
Güncelleme: 25 Haziran 2023 - 20:31
Gezgin Fatih Koparan, paylaştı: Suriye'de son durumlar nasıl?
Gezgin Fatih Koparan, Suriye'nin son durumunu paylaşmaya devam ediyor. İşte Suriye'nin son hali.
Yaşam
25 Haziran 2023 - 20:17
Güncelleme: 25 Haziran 2023 - 20:31
Büyük oyun var savaş ayağına memleketimizi istila etmek amaçları bu başka bir şey yok hedefleri bu derhal sınırlar açılmalı ülkelerine gönderilmelidirler zaten nefes alamıyoruz