A Millî Futbol Takımı'nda teknik direktörlük görevine Sergen Yalçın'ın getirildiğinin TFF tarafından resmi olarak açıklanmasının ardından, tecrübeli çalıştırıcı ile federasyon arasındaki sözleşmenin detayları spor kamuoyunda geniş yer buldu. TFF'den yapılan resmi bilgilendirmede 53 yaşındaki teknik adamla 4 yıllık anlaşmaya varıldığı bildirildi.
Anlaşmanın detaylarına ilişkin iddiaları paylaşan gazeteci İbrahim Seten, taraflar arasında 2.5 milyon Euro yıllık maaş üzerinden mutabakat sağlandığını belirtti. Seten, sözleşmede yer aldığı iddia edilen özel bir maddeye dikkat çekerek, olası bir TFF yönetimi değişikliğinde yeni yönetimin Sergen Yalçın ile çalışmak istememesi durumunda 1 milyon Euro tazminat ödeneceğini aktardı.
Sergen Yalçın'ın milli takımdan alacağı maaş belli oldu!
Türkiye Futbol Federasyonu'nun A Millî Futbol Takımı teknik direktörlüğüne getirildiğini resmen duyurduğu Sergen Yalçın ile yapılan anlaşmanın perde arkası netlik kazandı. Yıllık maaş almayacağını belirten tecrübeli çalıştırıcı ile 4 yıllık sözleşme imzalanacağı açıklanırken, basına yansıyan iddialarda ise kontrat ve tazminat detayları öne çıktı.