Anasayfa
  • Gündem
  • Spor
  • Siyaset
  • Ekonomi
  • Dünya
  • Medya
  • Teknoloji
  • Kültür-Sanat
  • Sağlık Yaşam Eğitim
  • Ara
  1. Haberler
  2. Gündem
  3. Erdoğan, Kuzey Marmara Otoyolu'nu övdü, muhalefete yüklendi!
Gündem
Yayınlanma: 21 Mayıs 2021 - 12:20

Erdoğan, Kuzey Marmara Otoyolu'nu övdü, muhalefete yüklendi!

Erdoğan, Yap-İşlet-Devret formülüyle yapılan Kuzey Marmara Otoyolu 7. kesiminin açılışında konuştu. Müteahhitlerin yaptığı otoyol üzerinden muhalefete yüklenen Erdoğan, "Ürettiğiniz bir şey yok, o zaman bırakın da biz rahat çalışalım, çünkü bizim yapacağımız daha çok işler var; çekilin önümüzden de şöyle rahat ve hızla çalışmaya devam edelim" ifadelerini kullandı.

Gündem
21 Mayıs 2021 - 12:20
TAKİP ETTAKİP ET
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Erdoğan, Kuzey Marmara Otoyolu'nu övdü, muhalefete yüklendi!

Cumhurbaşkanı ve ak parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yap-İşlet-Devret formülüyle yapılan Kuzey Marmara Otoyolu 7. kesiminin açılışında konuştu. otoyol üzerinden muhalefete yüklenen Erdoğan, "Ürettiğiniz bir şey yok, o zaman bırakın da biz rahat çalışalım, çünkü bizim yapacağımız daha çok işler var; çekilin önümüzden de şöyle rahat ve hızla çalışmaya devam edelim" diye konuştu.

Marmara'yı otoyollarla kuşatacağız diyen Erdoğan, "Yol medeniyettir. Bu eserin ülkemize kazandıran emeği geçen arkadaşlarımı, yüklenici firmayı tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı.

Kanal İstanbul'a da değinen Erdoğan, "Yakında ilk köprüsünün temelini atarak fiilen hayata geçirmeye başlayacağımız Kanal İstanbul da tarihe damgasını vuran bir eser olarak ülkemizin iftihar tablosunun içinde yerini alacaktır" dedi.

Erdoğan şu ifadeleri kullandı:
"Tekirdağ Kocaeli ve Sakarya illerimiz de trafik rahatlığından istifade ediyor. Tamamlandığında Kınalı Tekirdağ Çanakkale Savaştepe otoyoluyla da birleşecektir. Hem nüfus yoğunluğu hem de üretim kapasitesi hem de turizm kapsamında en hareketli bölge olan Marmara'yı otoyolla kuşatmış olacağız. Yavuz Sultan Selim, 1915 Çanakkale Köprüsü gibi eserler ülkemizin sembolü olacak. 

1915 Çanakkale Köprüsü gören herkesi şimdiden hayran bırakmaktadır. Kanal İstanbul da inşallah tarihe damgasını vuran bir eser olarak ülkemizin iftihar tablosu içinde yerini alacak. Tamamını hizmete açtığımız kuzey marmara otoyolunun vakitten 1,650 milyar lira, 830 milyar lira akaryakıttan olmak üzere 2,6 milyar liraya yakın maddi, 350 bin ton karbon emisyon azaltımı etkisi olacak. 

"MARMARA BÖLGEMİZİ OTOYOLLA KUŞATMIŞ OLACAĞIZ"
Marmara bölgemizi çepeçevre otoyolla kuşatmış olacağız. Abide eserler de ülkemizin sembolü olarak tarihteki yerlerini almaktadırlar. 

Çanakkale Köprüsü şimdiden gören herkesi kendine hayran bırakmaktadır. Yakında ilk köprüsünün temelini atarak fiilen hayata geçirmeye başlayacağımız Kanal İstanbul da tarihe damgasını vuran bir eser olarak ülkemizin iftihar tablosunun içinde yerini alacaktır.

Türkiye’nin bölgesindeki ve dünyadaki konumunu medeniyetimizin ve tarihimizin mirasına uygun seviyeye yükselttik. Eser ve hizmet siyaseti mücadelemiz sayesinde ülkemizi yeni bir çağın eşiğine kadar getirdi.  Türkiye olarak biz hedeflerimizden şaşmadan mücadelemizi sürdürme başarımızı gösterdik. Gelişmiş ve gelişmekte olan ülkeler salgın döneminde temel hizmetlerini sunmakta zorluk çekerken biz her vatandaşımızın yanında yer aldık.

"ÜRETTİĞİNİZ BİR ŞEY YOK BIRAKIN DA BİZ RAHAT ÇALIŞALIM"
Eser ve hizmet siyasetinden taviz vermedik. Ülkemizin vaktini ve enerjisini içi boş çekişmelerle heba etmeyin. Suni gündemlerin peşinde koşmamızı sağlamak için her yolu denediler.  Kendileri dışarıda yıllarca kullandıkları figüranları da içeride bize sürekli çelme taktılar. Ürettiğiniz bir şey yok bırakın da biz rahat çalışalım.  Bizim yapacağımız çok işler var. Altyapı, sağlık tesisleri, okullar, ulaşım, adalet, dış politikada atacağımız adımlar var. Ne yaparsa yapsınlara başaramadılar, başaramayacaklar. 

Cumhur’un bize gösterdiği istikamet budur, 3 kıta 7 iklimde gözünü bize dikmiş kardeşlerimizin beklentisi budur. Filistin unutmayın bizi bekliyor. Dışişleri Bakanımız BM Genel Kurulu’nda başarılı bir oturumu dün gerçekleştirdiler. Terör devleti İsrail'in ne olduğunu tüm dünyanın bilmesi lazım. Gençler bu terör devleti İsrail'i çok iyi tanımanız lazım. 

"YOL MEDENİYETTİR"
Yol medeniyettir. Bu eserin ülkemize kazandıran emeği geçen arkadaşlarımı, yüklenici firmayı tebrik ediyorum."

# erdoğa# otoyol# kuzey marmara# muhalefet# chp# iyi parti# ak parti# yap işlet devret
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
İzmir'de benzin dökerek yangına sebebiyet veren kişi gözaltına alındı
İzmir'de benzin dökerek yangına sebebiyet veren kişi gözaltına alındı
Selahattin Demirtaş hakkındaki gerekçeli karar açıklandı!
Selahattin Demirtaş hakkındaki gerekçeli karar açıklandı!
Mattia Ahmet Minguzzi'nin ailesini tehdit davasında yeni gelişme!
Mattia Ahmet Minguzzi'nin ailesini tehdit davasında yeni gelişme!
Özgür Özel'den 'butlan' açıklaması
Özgür Özel'den 'butlan' açıklaması
Son Haberler
Acun Ilıcalı mahkemede aylık gelirini açıkladı
Acun Ilıcalı mahkemede aylık gelirini açıkladı
Naci Görür uyardı: 'Yediye kadar deprem üretebilir'
Naci Görür uyardı: 'Yediye kadar deprem üretebilir'
Büyük tepki çekmişti: Tartışmalı yasa Meclis'ten geçti!
Büyük tepki çekmişti: Tartışmalı yasa Meclis'ten geçti!
Ülke genelinde tüm hayvan pazarları kapatıldı
Ülke genelinde tüm hayvan pazarları kapatıldı
İzmir'de benzin dökerek yangına sebebiyet veren kişi gözaltına alındı
İzmir'de benzin dökerek yangına sebebiyet veren kişi gözaltına alındı
Sedat Peker'in Hadi Özışık ifşası sonrası Süleyman Özışık gazetedeki görevinden bu sözlerle ayrıldı!
Sedat Peker'in Hadi Özışık ifşası sonrası Süleyman Özışık gazetedeki görevinden bu sözlerle ayrıldı!

Ana Sayfa
Gündem
Spor
Siyaset
Ekonomi
Dünya
Medya
Teknoloji
Kültür-Sanat
Sağlık
Yaşam
Eğitim
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Günün Haberleri
Arşiv
Hava Durumu
Nöbetci Eczaneler
  • Dünya
  • Ekonomi
  • Gündem
  • Kültür-Sanat
  • Medya
  • Sağlık
  • Siyaset
  • Spor
  • Foto Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Hava Durumu
  • Nöbetci Eczaneler

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.