Şanlıurfa'da kanaat önderleri ile bir araya gelen diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ın hedefinde sosyal medya vardı.
Erbaş, sosyal medyada sürekli dinsizlik aşılandığını iddia ederek "İnsanlar bilinçli olarak dinden uzaklaştırılıyor. Uyarıcılık görevimizi yapmamız lazım" diye konuştu.
Erbaş, “Peygamber Efendimizin (S.A.V.) en önemli vasıflarından birisi de uyarıcılıktır. İnsanlar bilinçli olarak dinden uzaklaştırılıyor. Tarihte görülmediği kadar sosyal medya ve iletişim kanalları ile gençlerimize, çocuklarımıza sürekli dinsizlik aşılanıyor. Uyarıcılık görevimizi yapmamız lazım” ifadelerini kullandı.
Gündem
Yayınlanma: 08 Kasım 2021 - 09:05
Diyanet Başkanı Ali Erbaş: Sosyal medyada sürekli dinsizlik aşılanıyor
Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, hedefine sosyal medyayı aldı. Erbaş, "İnsanlar bilinçli olarak dinden uzaklaştırılıyor. Tarihte görülmediği kadar sosyal medya ve iletişim kanalları ile gençlerimize, çocuklarımıza sürekli dinsizlik aşılanıyor. Uyarıcılık görevimizi yapmamız lazım" dedi.
Gündem
08 Kasım 2021 - 09:05
İlginizi Çekebilir