Anasayfa
  • Gündem
  • Spor
  • Siyaset
  • Ekonomi
  • Dünya
  • Medya
  • Teknoloji
  • Kültür-Sanat
  • Sağlık Yaşam Eğitim
  • Ara
  1. Haberler
  2. Gündem
  3. Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Anket şirketleriyle el ele verip hayal sattıkları CHP seçmeninden özür dilesinler."
Gündem
Yayınlanma: 24 Ağustos 2023 - 14:54
Güncelleme: 24 Ağustos 2023 - 15:05

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Anket şirketleriyle el ele verip hayal sattıkları CHP seçmeninden özür dilesinler."

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi'nde düzenlenen Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda konuştu.

Gündem
24 Ağustos 2023 - 14:54
Güncelleme: 24 Ağustos 2023 - 15:05
TAKİP ETTAKİP ET
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Cumhurbaşkanı Erdoğan:
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin genel merkezinde Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'na konuştu.

Ekonomide atılan adımlarla ilgili önemli mesajlar veren Erdoğan "Enflasyonun insanımızın hayatında açtığı sıkıntıları giderecek adımları atıyoruz. Otomobil piyasasında fiyatlar yavaş yavaş düşüyor: Emlak piyasası da yakında dengeye kavuşacak. Emeklilerimizden gelen serzenişlerin farkındayız. İnşallah gereken adımları yıl sonuna kadar atacağız." dedi.

İşte Erdoğan'ın açıklamaları;

Partimizin 22. yaşını hep birlikte coşkuyla kutlayacağız. Halka hizmeti Hak'ka hizmet gören yol ve dava arkadaşlığımızı daha da güçlendireceğiz.

3 ay önce ülkemizin en önemli seçimlerinden birini gerçekleştirdik.

Seçimler aylar öncesinde neticelenmesine rağmen 28 Mayıs'ın Türk siyasetindeki artçıları sürüyor. Daha düne kadar can ciğer olup bugün birbirilerini yiyenlerden edindiğimiz şudur. Asıl skandallar henüz kamuoyunun malumu olmamıştır.

Seçimlerden bu yana geçen her gün ülkenin nasıl bir uçurumun kıyısından döndüğünü bize hatırlatıyor.

"Masanın altına sayısız ihaneti, kirli pazarlığı saklamışlar"

Muhalefet ile ilgili ortaya saçılanlar buz dağının görünen yüzü. Masanın altına sayısız ihaneti, kirli pazarlığı saklamışlar. Pandora'nın kutusu açıldıkça siyasi ahlak dersi verenlerin gerçek yüzü ortaya çıkıyor. Düne kadar kuzu sarması olanların bugün birbirleri hakkında söylediklerinden edindiğimiz intiba şudur: Görülenler buzdağının sadece görülen kısmıdır.

38 milletvekili kaptıran CHP Genel Başkanı'nın bölücü terör örgütünün uzantılarına ne vadettiğini tahmin bile etmek istemiyoruz. Hesap uzmanıyım diyen bu zatın pazarlık yeteneği karşısında milletimiz de şaşkınlığını gizleyememiştir.

Bölücü örgüt elebaşlarını gün aşırı destek açıklaması yaptıracak kadar heyecanlandıran neydi?

Bize laf söylemek yerine anket şirketleriyle el ele verip hayal sattıkları CHP seçmeninden özür dilesinler.

Seçim öncesi kazanıyoruz oyunun niçin oynadınız? Devletimizin kurumlarını neden itibarsızlaştırmaya çalıştınız?

Kılıçdaroğlu ve şürekası seçim yenilgisine her gün yeni bahane üretmek yerine önce çıksınlar millete hesap versinler.

"Depremzedelerin tüm ihtiyaçları karşılanacak"

Deprem bölgesindeki her vatandaşın maddi kaybını telafi edene kadar çalışacağız.

Depremlerin unutulmasına izin veremeyiz. Depremzedelerin tüm ihtiyaçları karşılanacak.

"Emeklilerimizden gelen serzenişlerin farkındayız"

Enflasyonun insanımızın hayatında açtığı sıkıntıları giderecek adımları atıyoruz. Otomobil piyasasında fiyatlar yavaş yavaş düşüyor: Emlak piyasası da yakında dengeye kavuşacak

Emeklilerimizden gelen serzenişlerin farkındayız. İnşallah gereken adımları yıl sonuna kadar atacağız.

Seçim sonuçlarıyla ilgili muhasebemizi yapıyoruz. Nerede eksiğimiz varsa gidermeye çalışıyoruz.

Fahiş fiyat balonu söndükçe milletimiz daha çok rahatlayacak. İhracat, istihdam ve yatırımlar noktasında zaten bir sorunumuz yok.

Onlar seçmene karşı aynı küstah tavrı sürdürmeye devam etsin, biz eser ve hizmet siyasetinden kesinlikle taviz vermeyeceğiz. Şehirlerimiz için çalışmaya devam edeceğiz.

7 Ekim'deki büyük kongremizin çalışmalarını bu heyecanla yürütüyoruz. Rabbim yar ve yardımcımız olsun.

  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
AHBAP Derneği'ne kayyum!
AHBAP Derneği'ne kayyum!
YENİ Parti Sözcüsü duyurdu: Büyük kurultay ne zaman yapılacak?
YENİ Parti Sözcüsü duyurdu: Büyük kurultay ne zaman yapılacak?
İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ve 19 şüpheli tutuklandı
İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ve 19 şüpheli tutuklandı
Bolu'daki yangın faciasında kritik karar: Soruşturma izni ikinci kez kaldırıldı
Bolu'daki yangın faciasında kritik karar: Soruşturma izni ikinci kez kaldırıldı
Son Haberler
Donald Trump'tan Türkiye'ye F-35 satışıyla ilgili yeni açıklama
Donald Trump'tan Türkiye'ye F-35 satışıyla ilgili yeni açıklama
AHBAP Derneği'ne kayyum!
AHBAP Derneği'ne kayyum!
Bahçeli'den YENİ Parti açıklaması: Türkiye'nin ana gündemi olmamalı
Bahçeli'den YENİ Parti açıklaması: Türkiye'nin ana gündemi olmamalı
CHP'li eski vekil 264 kişi partiden istifa etti, isim listedi
CHP'li eski vekil 264 kişi partiden istifa etti, isim listedi
Yeni Parti sonrası Kılıçdaroğlu'ndan ilk mesaj: 'Çok şükür...'
Yeni Parti sonrası Kılıçdaroğlu'ndan ilk mesaj: 'Çok şükür...'
Bir garip gelenek! Gelinin eve girerken yaptıkları görenleri şaşırttı
Bir garip gelenek! Gelinin eve girerken yaptıkları görenleri şaşırttı

Ana Sayfa
Gündem
Spor
Siyaset
Ekonomi
Dünya
Medya
Teknoloji
Kültür-Sanat
Sağlık
Yaşam
Eğitim
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Günün Haberleri
Arşiv
Hava Durumu
Nöbetci Eczaneler
  • Dünya
  • Ekonomi
  • Gündem
  • Kültür-Sanat
  • Medya
  • Sağlık
  • Siyaset
  • Spor
  • Foto Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Hava Durumu
  • Nöbetci Eczaneler

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.