Ziraat Bankası çöktü: Ziraat mobil uygulamaya erişilemiyor!

TAKİP ET

Akbank'ta yaşanan ve 43 saatten fazla süren sorunun ardından Ziraat Bankası'nda yine sorun yaşanıyor. Ziraat'in mobil uygulamasına erişim sağlanamazken, aynı sorun 14 Temmuz Çarşamba günü de yaşanmıştı.

AYKIRI / HABER MERKEZİ

Ziraat Bankası mobil uygulamasında yine erişim sorunu yaşanıyor. 1 saati aşkın süredir mobil uygulamaya erişim sağlanamazken, aynı sorun 14 Temmuz Çarşamba günü de yaşanmıştı. 

Ziraat Bankası müşterileri, internet bankacılığından hesap bilgilerine ulaşmak için giriş yaptığında işlem banka tarafından reddedildi.

Bazı müşteriler, "Özür dileriz işleminizi gerçekleştiremiyoruz. Lütfen daha sonra tekrar deneyin" uyarısı alırken bazı müşterilere "İnternet bağlantınızda sorun yaşıyor olabilirsiniz. Lütfen internet bağlantınızı kontrol ettikten sonra tekrar deneyiniz" bildirimi aldı.

Sosyal medyada yüzlerce kullancı Ziraat Bankası'na erişim sağlayamadığını belirtirken, yaşanan sorun hakkında Ziraat Bankası'ndan henüz bir açıklama gelmedi.

ZİRAAT BANKASI'NDAN AÇIKLAMA
Ziraat Bankası'ndan yaşanan sorunla ilgili açıklama geldi.

Ziraat Bankası'ndan yapılan açıklamada mobil bankacılık sistemine girişte yaşanan sorunun yoğunluktan kaynaklandığı ifade edildi. Ziraat Bankası, işlemlerin diğer kanallardan(Web, telefon bankacılığı vs.) sorunsuz bir şekilde gerçekleştirilebileceğini açıkladı. 

DEMİRÖREN'E KREDİ İDDİASIYLA GÜNDEMDEYDİ!
Sedat Peker, yayınladığı son videosunda, Demirören’in, Doğan Grubu’nu satın almak için Ziraat Bankası’ndan 750 milyon dolar kredi aldığını ancak geri ödemediğini iddia etmişti. Peker olayı şu sözlerle anlatmıştı;

“Şimdi bizim bu Pambukören var ya, şimdi biz gazeteyi bastık, Aydın Doğan kargaşadan korktu verdi yerleri 750 milyon dolara, aslında bir tanesi o kadar ederdi, hepsini o paraya aldı. Bu 750 milyon doları Ziraat Bankası verdi, banka devletin. Bu 750 milyon doların hiçbirini ödemedi biliyor musunuz bu sahtekar. Faizlerini bile ödemedi, bırak ana parayı. Faizleriyle bir milyar doları geçti borç. 10 milyon tane çiftçi var bu ülkede bütün hepsine toplam verdikleri kredi ancak o kadar. Çiftçi kredisini ödemediğinde traktörünü haciz ediyorlar bizim Kanal D’yi haciz eden var mı?”

ziraat bankası mobil banka bankacılık atm