Zehra Güneş'in pozları sosyal medyayı salladı

TAKİP ET

Milli voleybolcumuz Zehra Güneş, önceki gün Instagram'da paylaştığı fotoğraflarla gündem oldu. Güneş'in deri pantolon, mont ve büstiyer kombiniyle paylaştığı fotoğraf yüz binlerce beğeni aldı.

Tokyo Olimpiyatları'nda dünya çapında kitle yakalayan A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın ve VakıfBank'ın yıldızı Zehra Güneş, adından söz ettirmeye devam ediyor.

TARZI OLAY OLDU
Milli voleybolcu, önceki gün siyah deri ceketi ve pantolonunun içerisine giydiği beyaz büstiyer ve gömlekle objektif karşısına geçti. Kombinini beyaz çantası, spor ayakkabıları ve güneş gözlüğü ile tamamlayan Zehra Güneş’in tarzı dikkat çekti.

YÜZ BİNLERCE BEĞENİ ALDI
22 yaşındaki Güneş’in, “On my way” (kendi yolumda) notuyla paylaştığı fotoğraflar 267 bin beğeni aldı.

“TİTRETTİN BENİ!”
Milli voleybolcunun fotoğraflarına takım arkadaşları Ebrar Karakurt ve Naz Aydemir Akyol da kayıtsız kalmadı. Karakurt, “Abi bu ne! Titrettin beni!” ifadelerini kullanırken, Akyol ise, “Kapat kız belini, böbreklerini üşüteceksin” şeklinde esprili bir yorumda bulundu.

"ERKEK ARKADAŞ KULLANMIYORUM"
Başarılı voleybolcu geçtiğimiz haftalarda aşk hayatıyla ilgili yaptığı espri yüzünden gündem olmuştu. Güneş, "Erkek arkadaş kullanmıyorum, kariyer odaklıyım" demişti.

zehra güneş sosyal medya voleybol instagram