Zafer Algöz'den Feyyaz Yiğit'e çok sert gönderme: "Su muhallebisi"

TAKİP ET

Oyuncu Zafer Algöz, sosyal medya hesabından Erşan Kuneri dizisini Gibi dizisine benzeten bir kullanıcıya yanıt verdi. Algöz'ün Gibi oyuncusu Feyyaz Yiğit hakkındaki ifadesi ise dikkat çekti.

Cem Yılmaz'ın merakla beklenen ve yayınlandığı günden beri sosyal medyada en çok konuşulan konular arasına giren Erşan Kuneri dizisi tartışma yarattı.

Twitter'da bir kullanıcı Erşan Kuneri'yi çok beğendiğini belirterek, "Gibi" dizisine benzettiğini söyledi. Erşan Kuneri dizisinde rol alan Zafer Algöz ise kullancııya "Gibinin bu seviyeye gelmesi için 2 fırın ekmek,4 fırın da İzmir boyozu yemesi gerek" yanıtını verdi.

Algöz'ün açıklaması üzerine bir başka takipçi ise  "Sevgili Zafer Abi, kıyaslamak yerine ayrı kulvarlarda görmek daha doğru olurmuydu acaba. Bir de Gibi ekibinin de duayen bir abisi olarak daha yapıcı bir yorumun hoş olurdu diye düşünmeden edemedim. Seviliyorsun abicim, saygılar" yorumunda bulundu.

FEYYAZ YİĞİT'E SERT GÖNDERME
Zafer Algöz bu yanıta "Nişastalı su muhallebisiyle, kaymaklı ekmek kadayıfını mukayese etmeyelim derim. Yoksa tabii ki herkesin zevki birinci mevki" sözleriyle cevap verdi. 

zafer algöz feyyaz yiğit su muhallebisi gibi erşan kuneri