Yüşra Geyik, Arka Sokaklar dizisinden neden ayrıldığını ilk kez açıkladı

TAKİP ET

Arka Sokaklar dizisinde Zeliş karakterini canlandıran Yüsra Geyik, uzun yıllar kadrosunda kaldığı diziden neden ayrıldığını aylar sonra ilk kez açıkladı.

Arka Sokaklar dizisine çocuk yaşta katılan ve adeta diziyle büyüyen Yüsra Geyik, kadrosundan ayrıldığı yapım hakkında aylar sonra ilk kez konuştu.

Camdaki Kız filmindeki rolüyle dikkat çeken Geyik, "Arka Sokaklar'ı neden bıraktın?" sorusuna verdiği cevapla dikkat çekti.

Camdaki Kız dizisinde hayat verdiği Meliha karakteri ile izleyici karşısına çıkan Yüsra Geyik, 15 yıl boyunca rol aldığı Arka Sokaklar'da canlandırdığı Zeliş karakteri ile hafızalarda yer edindi. Yüsra Geyik, geçtiğimiz yıl Arka Sokaklar'dan ayrılmıştı.

ÜSTÜNE GELİNDİ
Sosyal medyayı aktif olarak kullanan Yüsra Geyik, takipçileri ile soru cevap etkinliği düzenledi. Güzel oyuncu Geyik, "Arka Sokaklar'ı neden bıraktın?" sorusuna "Zeliha'nın biraz fazla üstüne gelindi." yanıtını verdi.

İZZET YILDIZHAN'A AÇIKLIK GÖNDERMESİ
"Açık giyinmek sana çok yakışıyor." yorumuna da yanıt veren Geyik, "Cevap verip haddimi aşmak istemem. Bu konuda bilirkişi İzzet Yıldızhan diye biliyorum." ifadelerini kullandı.

İzzet Yıldızhan'dan Gülşen'e tepki çeken sözler: Oturduğu yeri bilmeli

yüsra geyik arka sokaklar arka sokaklar zeliha