Yunus Akgün açıkladı: Galatasaray'a geri dönecek mi?

TAKİP ET

Sezon başında Galatasaray'dan Adana Demirspor'a transfer olan Yunus Akgün, sergilediği performansla göz doldurdu. Milli Takım'a seçilen Akgün, sarı - kırmızılı takıma geri dönüp dönmeyeceğiyle ilgili gelen soruyu yanıtladı.

Sezon başında daha fazla süre bulması için Adana Demirspor'a kiraladığı genç futbolcu, gösterdiği başarılı performansın ardından A Milli Takım'a kadar yükselmişti.   Akgün, Galatasaray'a geri dönüp dönmeyeceğini de resmen açıkladı. İşte Yunus Akgün'ün Fanatik Gazetesi'ne verdiği röportaj...

- Galatasaray'da yarım kalan bir hikayen var. Bu anlamda gelecek sezon geri döneceksin ne düşünüyorsun?   "Aslında yarım kalan bir hikayem yok, hikaye devam ediyor. Galatasaray benim evim ve ailemin bir parçası. Bazen böyle kısa ayrılıklar her iki tarafa da iyi gelebiliyor demek şu an için en doğrusu bence."

- Galatasaray'a 2 gol attığın maç neler hissettin?   "Karmaşık duygular yaşadım aslında. Ne sevinebildim ne üzülebildim. Bir tarafta bana değer katan Adana Demirspor, diğer tarafta beni ben yapan Galatasaray. Profesyonel hayatta bu tip çok örnek var, ben de bunu bu genç yaşta tecrübe edindim."

- Galatasaray taraftarına ne söylemek istersin?   "Onlar, ben altyapıda oynarken bile bana çok destek oldular ilk günden beri. Umarım Galatasaray formasıyla tekrar onlarla Ali Sami Yen’de yeniden bir araya gelir, başarılı sezonlar geçirip, kupalar kazanırız."

       

yunus akgün galatasaray adana demirspor